Abone Ol

Sakallı kadın ve Yengeç Adam'ın sıradışı aşkı

Onlar, sevgililer gününü birlikte geçiren milyonlarca çiftten sadece biri... Los Angeles Venice Beach’te gerçekleşen Freakshow sırasında tanıştılar ve birbirlerine aşık oldular, bir daha da ayrılmadılar. İşte o sıra dışı hikâye...

Sakallı kadın ve Yengeç Adam'ın sıradışı aşkı

Hürriyet'ten Eylül Öktem'in haberi şöyle...

"Herkes için biri var. Olay sadece o kişiyi bulabildiğini farkedebilmek.” diyor 39 yaşındaki “Yengeç Adam” Grady Stiles III. Kendini bu şekilde çağırıyor çünkü elleri tüm insanlardan farklı olarak pençe şeklinde.

“Bu adam beni güldüren adam, biz en başından beri farklıyız.” Diye ekliyor 30 yaşındaki “Sakallı Kadın” Jessa Olmstead.

Bu çift birbirini yıllardır tanıyor fakat aralarındaki aşk sadece birkaç ay önce katıldıkları şovda alevlenmiş. Birlikte film izlemekten, suşi yemekten ya da sadece birbirlerine sarılmaktan keyif alıyorlar.

Sakallı kadın ve Yengeç Adam'ın sıradışı aşkı - Resim: 1

VENICE BEACH FREAKSHOW

AMC tarafından düzenlenen “Freakshow” un bir bölümü sırasında tanışan ikili birbirleri için yaratıldıklarını farketmekte geç kalmadıklarını söylüyor.

Bu şovu gerçekleştiren Todd Ray de bu ikilinin çok uyumlu olduğuna katılıyor. Birbirlerinin farklı özelliklerini tamamladıklarını belirten Ray şunları söylüyor:

“İlk tanıştıkları günden beri aralarında meraklandırıcı bir kıvılcım vardı. İlk başta hoşlanma olarak başladı fakat ben Grady’i Florida’ya geri götürdüğüm zaman her şey daha da romantikleşmeye başladı. Resmi olarak adını bu ay koymaya karar verdiler ama bir süredir devam ediyordu aslında…”

İLK TANIŞTIKLARI ANI UNUTAMIYOR

Olmstead Stiles’ın insanlar içinde ona davranışlarına âşık olduğunu ilk tanıştıklarında da Stiles’ın kendiyle gösteriş yapıyormuş gibi hissettirmesinin ne kadar hoşuna gittiğini söylüyor.

Birbirlerini o kadar çok seviyor ve birbirlerine o kadar alışmış olacaklar ki Stiles Nisan ayında Florida’dan Olmstead’in yanına California’ya taşınmayı düşünüyor. Daha fazla geçirdikleri her vakit için kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Stiles’ın daha önce yaşadıkları bu aşkın çok uzağında kalıyor.

Stiles karnavallarla çok küçükken tanışmış. “Yengeç Adam” Grady Stiles Jr.’ın oğlu olan 39 yaşındaki Stiles yaşadığı olaylar karşısında hiçbir zaman babasından yana olmamış. Babasının ırkçı ve şiddet yanlısı bir insan olduğunu söylüyor. Babası 1992 yılında bir aile dostları tarafından öldürülmeden önce 1979 yılında cinayetten yargılanmış.

Sakallı kadın ve Yengeç Adam'ın sıradışı aşkı - Resim: 2

Yaşadıkları yüzünden karnavallardan uzak durmaya çalışan Stiles, Ray onunla “Freakshow” da yer alması için iletişime geçene kadar hiçbir şovda bulunmamış. Şimdilerde ise Stiles Venice Beach’teki Freakshow’da sevgilisi Olmstead ile çalışmayı düşünüyor.

Olmstead ise bu aşkın onlara sevmeyi öğrettiğini bu yüzden ilişkilerinin çok güzel gittiğini söylüyor. Hatta aralarında daha evlilik konusu geçmemiş olmasına rağmen birlikte çocuk büyütme fikrinin kulağa hoş geldiğini itiraf ediyorlar. (Kaynak: BuzzFeed)