Abone Ol

Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın yalanını Astsubay Sevgilisi ortaya çıkarmış

Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Foyası ortaya çıkınca cezaevinde gönderilen Özkiraz'ın yalanını astsubay sevgilisi ortaya çıkardı. Astsubay sevgilinin ifadesi ortaya çıktı.

Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın yalanını Astsubay Sevgilisi ortaya çıkarmış

Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde 1 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan Ayşe Özkiraz'ın, sosyal medya üzerinden tanıştığı astsubay Cemil Tekin ile sevgili olduğu ortaya çıktı.

Kanal D'den  Ertan Büyükahısha'nın haberine göre;  Ayşe Özkiraz nam-ı diğer sahte doktor sosyal medya üzerinden astsubay Cemil Tekin ile sevgili oldu. Kendisini Cerrah Paşa Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi tanıttı. Sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı. Sevgililer genelde hastanenin kafesinde buluşuyordu.

"Bir gün rahatsızlandım. Ayşem'i aradım. Beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesine çağırdı. Doktor önlüğü ve steteskopla karşıladı. Kendisini muayene için randevu alınırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı.
Sevgilisi şüphelendi ancak geçiştirdi. Ayşe Özkiraz'ın erkek arkdaşı 15 gün boyunca kulak burun servisinde yattı. Sahte doktor bir an olsun yanından ayrılmadı. Bir doktor gibi ilgileniyordu. Çevresindeki herkes ona hocam diye hitap ediyordu.

"SAHTE DOKTOR SEVGİLİSİNİ BU KEZ DE MEZUN OLUYORUM DİYEREK OKULA ÇAĞIRDI"

Çapa Tıp Fakültesi Mezuniyet eğlencesiydi. Ancak daha önceden Cerrah Paşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olduğunu söylemişti. Durumdan şüphelendim. Hiç arkadaşın yok mu dedim. O da daha fazla şüphelenmemem için partide diğer öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
Sahte doktor daha sonra Çerkezköy'e taşındı. Devlet Hastanesi çocuk cerrahi bölümünde staj yaptığını söyledi.

Tüm bunlar yaşanırken astubay sevgiliye sosyal medyadan biri ulaştı. O kişi Ayşe Özkiraz'ın diğer sevgilisiydi. Doktor olmadığını Özkiraz'ın herkesi kandırdığını söyledi. Yani bütün yalanı aldatılan sevgili ortaya çıkardı.

Cemil Tekin ifadesinde şunları söyledi: "Ben önce inanmadım bana gönderdiği fotoğraflardan ev adresini buldum. Orada da annesinin ev hanımı babasının ise kamyon şoförü olduğunu öğrendim. Hemen Özkiraz'ı aradım. Evinin orada buluştuk. Yalan söylediğini itiraf etti."