Abone Ol

Sahte doktor Ayşe Özkiraz kendi kendisine çelenk göndermiş

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kendisini ‘pratisyen hekim’ olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın, doğum gününde Çapa’dan gelmiş gibi kendi adına çelenk yaptırdığı ortaya çıktı.

Sahte doktor Ayşe Özkiraz kendi kendisine çelenk göndermiş

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki devlet hastanesinde görev yapan sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın, hastanenin poliklinik odasında bazı doktor ve hemşirelerle kutladığı doğum gününde; bir internet sitesi üzerinden kendisine çelenk sipariş vererek, "Çapa’nın gururu, seni seviyoruz. İyi ki doğdun doktor" yazdırdığı ortaya çıktı.

Sahte doktorun kendine "Sağlık dolu yıllara canım dostumuz. Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun. Doktorlar tayps" notuyla gönderdiği çiçek için kredi kartından 350 lira ödeme yaptığı öğrenildi.  

Çiçekçiden 350 liralık harcama sonrası açığa çıkan gelişmede, çiçek dükkanı sahibi Onur Demirbağ, konuyla ilgili olarak, “20 Ekim günü online web sitemizden Doktor Ayşem adına bir sipariş oluşturuldu. Üzerine de ‘Çapa’nın gururu, doktor Ayşem’ diye not düşüldü. Biz siparişi hazırladıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği’ne teslimatımızı yaptık. Sahte doktor olayını duyunca şok olduk. İlk defa böyle bir olayla karşılaştık. İnşallah bundan sonra da karşılaşmayız. Not olarak çiçeğe ‘Yeni işiniz hayırlı olsun, doğum günün kutlu olsun, doktorlar tayps’ yazıldı. 350 TL’lik ödeme yapıldı kredi kartından” dedi. (İHA)