Abone Ol

Saç modeliniz kişiliğinizi ele veriyor

Saç modelinizin aslında kişiliğinizi ele verdiğini biliyor muydunuz? Dalgalı, düz, kıvırcık... Her bir model farklı bir kişilik özelliğini yanısıtıyor. İşte saç modeline göre kişilik özellikleriniz...

Saç modeliniz kişiliğinizi ele veriyor

Kıvırcık saç

Kıvırcık saçlı kişiler; eğleceli ve sıcak kalpilidirler. Her konuda oldukça cömertdirler. Verilen görevleri herkesten hızlı hallederler. Lider bir yapıları vardır. Tek bir şeye odaklanmakta zorluk yaşayabilirler.

Kızıl saç

Kızıl saç renginiz ister doğuştan isterseniz de boya olsun, genellikle eğlenceli ve neşe dolu olduğunuzu gösterir. Sıkıcılıktan nefret edersiniz ve iyi kalplidirsiniz. İlişki konusunda çoğu zaman zorlayıcı olabilirsiniz. Genellikle karasevda derecesinde aşık olursunuz. Aynı zamanda utangaç ve reddedilmekten çok korkarsınız.

Dalgalı saç

Dalgalı saçlılar, genellikle yüksek enerjiye sahip kişilere olarak adlandırılırlar. İradelidirler ve oldukça yaratıcıdırlar. Aynı zamanda duygusal da olabilen dalgalı saçlılar, çok çabuk kırılabilirler. Bazı anlarda onlarla konuşmak çok zor olabilir hatta ağızlarından tek laf bile çıkmaz. Özgürlük, kıvırcık saçlı kadınlar için vazgeçilmezdir.

Örgülü saç modeli

Saçlarınızı sadece arkadan dağınık bir örgü şeklinde yapıyor ve hemen kendinizi dışarı atıyorsanız, bu durum önceliklerinizin hep başkaları olduğunu gösterir. Kendi isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı asla ilk sıraya koymayan bir yapınız var demektir.

Kalın telli, gür saçlar

Kalın telli ve gür saçlı kişiler genellikle güçlü bir iradeye ve yüksek enerjiye sahiptir. Aynı zamanda inatçıdırlar. Kalın saçlı kadınların libidosu biraz düşüktür.

Düz saçlara sahipsiniz ama kıvırcık kullanıyorsanız...

Düz saçlara sahip olduğunuz halde her zaman kıvırcık ve dalgalı kullanıyorsanız, hayatınızda eğlenceye daha çok ihtiyacınız var demektir. Bu terorinin sebebi ise, kıvırcık saçların görünüşüzü anında değiştirmesi ve size farklı bir hava katmasından kaynaklanır. Aynı saçlarınızda olduğu gibi hayatınızda da farklılık arıyor olabilirsiniz.

Kıvırcık saçlara sahipsiniz ama düz kullanıyorsanız...

Kıvırcık saçlarınız olduğu halde onları sürekli düzleştiriyor ve fönsüz dışarı adım atmıyorsanız, hayatınızdaki karışık durumlardan dolayı biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var demektir. Saçlarınızdaki kıvırcıklığı tamamen düz hale getirdiğinizde aslında kendinize sakinlik duygusu katmaya çalışırsınız.

Orta boy, yıka-çık modeli kullanıyorsanız...

Orta boy saçlarınızı hiç uğraşmadan yıka-çık modeliyle kullanıyorsanız, iyi bir düşünürsünüzdür ve mantığınızı kullanırsınız. Genellikle çok çabuk sinirlenebilen bir yapıya sahipsinizdir. Hedef odaklı kişilerdensizinizdir ve her zaman mantığınızı kullanırsınız.

Katlı saç modeli

Katlı saç modeli kullanmayı seviyorsanız, genellikle mükemmelliyetçi yapınız vardır. Her zaman iyi görünmek ister, saçlarınız da dahil her konuda kusursuz olmak istersiniz.

At kuyruğu

Jennifer Lopez gibi at kuyruklarına bayılıyor ve her fırsatta kulanıyorsanız, genellikle hedef odaklı bir yapınız vardır. Olaylara mantıksal yaklaşırısınız ve sizin için başkalarının ihtiyaçları kendinizinkinden her zaman önce gelir.

Uzun saçlarınızı yıka-çık modeli kullanıyorsanız...

Uzun saçlarınızı çaba gerektirmeyen yıka-çık modeliyle kullananlardansanız, genellikle duygularınızla hareket eden bir yapınız vardır. Aynı zamanda romantik ve yaratıcısınızdır. Her şeyi akışına bırakırsınız, adeta bir hippi gibi düşünürsünüz.

Kısa saçlarınızı yıka-çık modeliyle kullanıyorsanız...

Saçlarınızı kısa kullanıyorsanız, saçlarınız da dahil hayattaki hiçbir şeyin üzerine fazla titremiyorsunuz demektir.

Kısacık ya da kazıtılmış saç modeli

Çinli yüz okuyucularına göre kazıtılmış saçlar, pozitif bir şeydir. Saçlarınız seyrek olduğu halde, peruk takmıyor ve kazıtıyorsanız gerçekten büyük bir kalbe, iyi niyete ve muhteşem bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Bu saç modeli, ilişkinin ilk evrelerinde bile oslanız her zaman bir sonraki romantizmi aradığınıza işaret eder.