Abone Ol

Sabah yazarı Uluç: BeIN Sports'a tokat gerek

Sabah yazarı Hıncal Uluç: 'Erdoğan, BeIN Sports'un canlı yayınlarını izlese gerekeni yapacaktır' dedi.

Sabah yazarı Uluç: BeIN Sports'a tokat gerek

Uluç, BeIN Sports kanalının maç yayınlarını eleştirdi. Uluç, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayınları izlese gerekeni yapacağını  söyledi.

Uluç, "Karantina yüzünden aylardır eve kapanmış, gelişmelere bakarsanız, daha da kapanacak halkımızın baş eğlencesi ekranlar.. Ekranlardaki spor canlı yayınları.. Spor canlı yayınlarının başında da futbol.. İşte Süper (!) Lig başladı.. Süper değil, döper bir şey gördünüz mü, izlediğiniz 10 maçta?. Beş benzemezle oynuyoruz, futbol pokerini..Niye rezalet futbol naklen yayınları?" görüşünü savundu.

Uluç, "Bizde Süper Lig değil, Süper Sahtekârlar Ligi oynanıyor.. İkinciyi dün sabah, Yüksel Aytuğ kardeşim ki, mesleğe spor yazarı olarak başlamıştır, köşesinde yazdı. Bana söylese köşemin tepesine 8 sütun koyardım. O nedense aralarda minnacık vermiş.. Her ay BeInSport'ta lig maçlarını izlemek için tonla para ödüyorum. Peki karşılığında ne alıyorum? Neredeyse hiçbir şey..." düşüncesini dile getirdi.

Uluç, "Yahu ben Galatasaray'ın Gaziantep'ten yediği golde topun saatte kaç kilometre hızla gittiğini merak ediyorum. Rizespor'un Fenerbahçe'ye attığı hazırlanışı mükemmel golün Piero'sunu görmek istiyorum. Serbest vuruşlarda baraj kaç metreye kurulmuş bilmiyorum. Üstelik bunları maçtan iki saat sonraki programda değil, maç sırasında görmek istiyorum. Elin İngiliz'i, İtalyan'ı, Alman'ı öyle yapıyor. İzleyip de mahcup olanınız yok mu yahu?" ifadesini kullandı.

Uluç, "Yok Yüksel yok.. Çünkü BeIn adlı futbolseveri sömürme ticarethanesine "Adam gibi maç yayınlasana" diyen yok.. Adamlar RTÜK'ün reklam kurallarını bile hiçe sayıyorlar. Resmen taraflı yayın yapıyorlar. Ve yayını renklendirecek, İngiliz, Fransız, İtalyan, İspanyol, Alman naklen yayınları düzeyine getirecek o canlı yayın üstü istatistikleri ve dijital programların hiçbirini kullanmıyorlar. Tehditle, şantajla paralarını alıp gitmekten başka düşündükleri yok..-Kendisi de futbolun içinden gelme, futbolu herkesten çok sevdiğini yakından bildiğimiz Başkan Recep Tayyip Erdoğan, vakit bulup bir canlı yayın izlerse, ya da sayısı çok spor danışmanlarına emir verip izletirse, ne demek istediğimizi görecek ve gerekeni yapacaktır. Yani umudum her zaman olduğu gibi, tepede.. En tepede!." değerlendirmesinde bulundu.

Yazının devamı için tıklayın