Abone Ol

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: Başımı yastığa rahat koyuyorum...

Önceki gün CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, NTV ve Star TV’nin ortak yayınına katıldı. Yayında soru soranlardan biri olan Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu, yayın sırasında ve sonrasında kendisi hakkında yapılan eleştirilere bugünkü yazısında yanıt verdi.

Sabah yazarı Müderrisoğlu: Başımı yastığa rahat koyuyorum...

Müderrisoğlu, "Başımı yastığa rahat koyuyorum. Çocuklarımın yüzüne bakamayacak hiçbir iş ve işlemde bulunmadım" dedi.
Müderrisoğlu’nun yayın sırasında Ekrem İmamoğlu için Koç Grubu’ndan kiralanan uçakla ilgili sorusu gündem olmuştu. İmamoğlu soruya, “Sizin görev yaptığınız grubun iktidar partisiyle olan ilişkisinin milyonda biri kadar değil” yanıtını vermişti.

Sabah gazetesinde "Allah’ıma şükürler olsun!" başlığıyla bir yazı kaleme alan Müderrisoğlu, yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Önceki gece NTV'de, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile yayında idik. Taktik manevralarına, aklınca rövanş alma çabasına tanıklık ettik. Onun çektiği mindere gelmemeye özen gösterdik. Onu siyasetçi olarak görüp gazeteci çizgimizi ve edebimizi korumayı başardık.

Sözde mağdur İmamoğlu, iktidarla hesabını benim üzerimden kesmeye çalışırken, zor olsa da yanıldığını fark etti. Bu kurgunun mimarına çağrım... Alnım açık, başım dik! Sabah gazetesinde çeyrek asırdır çalışıyorum. Maaşımla ve Allah'a şükür helal kazancımla geçiniyorum. Kazandığımı hak etmek için zaman mefhumu gözetmiyorum.

Ankara'da, Dikmen'de bir apartman dairesinde oturuyor, çocuklarımın okul taksidini ödüyor, ayağımı yorganıma göre uzatıyorum. Başımı yastığa rahat koyuyorum. Çocuklarımın yüzüne bakamayacak hiçbir iş ve işlemde bulunmadım. Zaten bu yönde bir talebe de muhatap olmadım

Yazının tamamı için tıklayın