Abone Ol

Yeni Akit Müdüründen Sağlık Çalışanlarına Hakaret

Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan’dan sağlık çalışanlarına yönelik tepki çeken sözler: ‘Rüşvetimi ver susayım’ mantığı gibi bir şey... Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği, Alan hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

Yeni Akit Müdüründen Sağlık Çalışanlarına Hakaret

Akit TV'de yayınlanan bir programda Yeni Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan, sağlıkçıların tepkisini çeken ifadeler kullandı.

6 bin liradan aşağı maaş alan hemşire olmadığını söyleyen Alan, sağlıkçıların sürekli 'özlük hakları' meselesini getirmesinden şikayet etti.

İŞTE O VİDEO

Sağlıkçıların yaşanılan kriz ortamında özlük hakları gibi konuları açmamaları gerektiğini söyleyen Alan, şunları söyledi:

“Afrin’e ordumuz gideceği zaman subaylarımızın ‘bizim özlük haklarımızı verin’ demesi gibi. Yahu biz bunu mu konuşuyoruz? TSK’nın oraya nasıl gireceğini mi konuşacağız, yoksa sizin özlük hakları konusunu mu? (…) Bu ne biliyor musunuz? ‘Rüşvetimi ver susayım’ mantığı gibi bir şey.”

Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği Twitter hesabından yaptığı paylaşımda suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Dernek tarafından yapılan paylaşımda "Sağlık Çalışanlarını rüşvet almakla itham eden ve toplumu kin ve düşmanlığa sevk edici açıklamalar yapan Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat ALAN hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır. Hiç kimse vatanseverliğimizi sorgulayamaz!" denildi.

Yeni Akit Müdüründen Sağlık Çalışanlarına Hakaret - Resim: 1