Abone Ol

Rus ve Ukraynalı güzellerin Erzurum'da hamam sefası!!! FOTO/GALERİ

Tatil için geldikleri Palandöken Kayak Merkezi'nde gün boyu kayak ve snowboard yapan çeşitli uluslardan turistler, yorgunluklarını otellerin Türk hamamlarında atıyorlar...

Rus ve Ukraynalı güzellerin Erzurum'da hamam sefası!!! FOTO/GALERİ

Rus ve Ukraynalı güzellerin göbektaşında bol köpüklü ya da çikolatalı masajları büyük ilgi topluyor.
  
Kış sezonunu erken açan ve kar kalınlığı 60 santimetrenin üzerinde bulan Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Dedeman Ski Resort, Polat Renaısance, Palan ve Dedaman Ski Lodge otellerini dolduran, çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu turistler, günün büyük bir bölümünü güneş altında kayak yaparak geçiriyor. Öğle saatlerinde soyunarak güneşlenen turistler, günün yorgunluğunu ise otellerin Türk hamamında atıyor.
  
Türk hamamının bir enerji deposu olduğunu belirten Rus turistlerden Ekaterina Partanova, "Uçsuz bucaksız pistlerde snowboard ve kayak yaparken büyük bir keyif alıyoruz. Karanlık çökünce kendimizi hemen Türk hamamına atıyoruz. Yemekten sonra bu kez discoda eğlenmenin tadını çıkarıyoruz. Masörlerin hamamda yaptığı köpüklü ve çikolatalı masaj bizi bir kuşu gibi hafifletiyor. Elde ettiğimiz enerji ile sabahlara kadar süren eğlencelere katılıyoruz. Palandöken'de olmaktan çok mutluyuz'' diye konuştu.

Kurban Bayramında yakaladıkları yüzde 100 doluluk oranının devam ettiğini belirten Palandöken Dedeman Oteli Genel Müdürü Mehmet Varol da, "Palandöken'in yıldızı giderek parlıyor. Avrupa'nın en uzun kayak pistlerine sahip olan Palandöken'de kaymanın keyfini alan, bir daha buradan vazgeçemiyor. Palandöken'de bu sezon Rus, Ukrayna, İran, Hollanda ve İsviçre'den gelen turistler çoğunlukta'' dedi.