Abone Ol

RTÜK Başkanı: Hadise'nin Klibine Ceza Kestik, Daha Popüler Oldu

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yıllar sonra şarkıcı Hadise'nin klibine kestikleri ceza hakkında konuştu.

RTÜK Başkanı: Hadise'nin Klibine Ceza Kestik, Daha Popüler Oldu

Şarkıcı Hadise'nin 2017 yılında çıkardığı Sıfır Tolerans klibi açık sahneler bulunduğu gerekçesiyle bazı kesimler tarafından tepki toplamıştı. Klip için devreye giren RTÜK, klibi yayınlayan birçok kanala reklam gelirlerinin %2'si kadar para cezası verilmesine karar verilmişti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin de Sabah'a verdiği röportajda o ceza hakkında konuştu.

"KLİBE CEZA VERİNCE DAHA ÇOK İZLENDİ"

RTÜK Başkanı: Hadise'nin Klibine Ceza Kestik, Daha Popüler Oldu - Resim: 1Hadise RTÜK kararına isyan etti: Kadın yapınca erotik, erkek yapınca...

Fransız model Aurelien Muller'in rol aldığı Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu gerekçesiyle Hadise'nin ceza verilen klibiyle ilgili açıklama yapan Şahin, "Cezanın yerindeliğine inanan biriyim. Bazen verdiğimiz cezalarla o klibi daha da popüler hale getiriyoruz.

'Hadise'nin klibine ceza verirsek klip daha da popüler olur, vermeyelim o yüzden' demiştim. Arkadaşlarımız verme taraftarıydı, cezayı verdik, klip daha çok izlendi.

Herkese açık olan basın organında çıplak görüntülerin yayınlanması doğru değil. Alkol ve tütün kullanımını özendirecek içeriklere de müdahale ediyoruz"dedi.

İşte RTÜK Başkanı Şahin’in itirafıyla gündeme gelen Hadise’nin Yasaklı Klibi...