Abone Ol

ROK Beyaz TV'deki Sukiyo rezaletini Levent Kırca skeciyle aklamaya çalıştı

Rasim Ozan Kütahyalı, Derin Futbol programında "Sukiyo" isimli şarkıyı telaffuz ederken "u" yerine "i" harfi kullanarak tempo tutması sonrası gelen küfür eleştirilerine, Levent Kırca'nın 30 yıl önceki skeçlerini örnek göstererek yanıt verdi ve "Beyaz Futbol da şimdiden bir Türk TV klasiğidir. 'Sukiyo' bölümü de 30 sene sonra izlenecek" dedi.

ROK Beyaz TV'deki Sukiyo rezaletini Levent Kırca skeciyle aklamaya çalıştı

"Levent Kırca'nın 30 yıl önceki skeçlerini örnek göstererek yanıt verdi ve "Beyaz Futbol da şimdiden bir Türk TV klasiğidir. 'Sukiyo' bölümü de 30 sene sonra izlenecek" dedi. 

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki Derin Futbol programında eski hakem Ahmet Çakar'ın yanına giderek "Hocam, 'Sukiyo' şarkısını söyle" demiş, ardından "S...yo, S...yo" diyerek tempo tutmuştu. RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyesi İlhan Taşcı, da "Rasim Ozan Kütahyalı utanmıyor, küfrediyor, RTÜK ise üç maymunu oynuyor!" diyerek RTÜK'e dilekçe vermişti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de “Derin Futbol” programı hakkında inceleme başlatıldığını açıklamıştı. 

Programda küfür ettiği eleştirilerine yanıt veren Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Levent Kırca’nın 30 sene önceki 'İski Skeci' Türk TV tarihine geçmiş bir skeçtir. 'Jetski skeci' de öyle. Hala izleniyor bu klasikler. Beyaz Futbol da şimdiden bir Türk TV klasiğidir. 'Sukiyo' bölümü de 30 sene sonra izlenecek. İdeolojik kinle bizlere saldıranlar unutmasın bunu..."