Abone Ol

Roger Waters: Zuckerberg Pink Floyd Şarkısı için Para Önerdi

Pink Floyd grubunun solisti ve basgitaristi Roger Waters, Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in kendisine The Wall albümünden Another Brick on the Wall Part 2 adlı şarkısı için 'bayağı fazla' para önerdiğini söyledi.

Roger Waters: Zuckerberg Pink Floyd Şarkısı için Para Önerdi

Britanyalı psychedelic rock grubu Pink Floyd'un kurucu üyelerinden Roger Waters, Facebook'un bir Instagram reklamında şarkılarından birini kullanmak için "çok, çok büyük bir para teklifinde bulunduğunu" ancak kendisinin bunu reddettiğini bildirdi.

The Rolling Stones'un aktardığına göre Wikileaks kurucusu Julian Assange'ın serbest bırakılması için düzenlenen bir organizasyonda konuşan Waters, Facebook'un Pink Floyd'un The Wall albümünden ikonik “Another Brick in the Wall, Part 2" şarkısını kullanmak istediğini söyledi.

Waters, Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in kendisine The Wall albümünden Another Brick on the Wall Part 2 adlı şarkısı için 'bayağı fazla' para önerdiğini söyledi. Waters, şarkının Instagram için bir reklam filminde kullanılmak istediğini belirtirken Zuckerberg'in teklifine cevabının 's*ktir' olduğunu ifade etti.

Pink Floyd üyesinin aktardığına göre Facebook'un kendisine gönderdiği mektupta, "Bu şarkının hala günümüze çok uygun ve gerekli olduğunu inanıyoruz. Bu, ne kadar sadece bir döneme ait olmayan bir eser olduğunu gösteriyor" dedi.

Daha sonra, "Ama aslında şarkıyı Facebook ve Instagram'ı olduğundan daha da güçlü yapmak için kullanmak istiyorlar" diyen Waters, "Bu sayede bu odadaki hepimizi sansürleyebilir ve Julian Assange hakkında bu haberin halka ulaşmasını engelleyebilirler" diye konuştu.