Abone Ol

Rita Ora'nın zor anları: Vitrinde durduğu gibi durmadı

Rita Ora, hem sahnede hem de jüri üyesi olarak yer aldığı yarışma programında giydiği cesur kıyafetlerle dikkat çekti .

Rita Ora'nın zor anları: Vitrinde durduğu gibi durmadı

Genç şarkıcı Rita Ora, konuk olduğu bir defilede belki de meslek hayatının şimdiye kadarki en cesur elbisesiyle kırmızı halıya adım attı.

Ora, her ne kadar elbiseyi güzel taşıdıysa da zor anlar yaşamaktan da kurtulamadı. 25 yaşındaki şarkıcı yürürken, otururken, otomobile binerken herhangi bir "kaza" yaşamamak için kelimenin tam anlamıyla çok uğraştı ve çok yoruldu.

Firmanın 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan elbiseyi podyumda Joan Smalls tanıttı.

Rita Ora, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Atelier Versace defilesinin konuklarından biriydi. Moda devinin yeni koleksiyonunun tanıtıldığı defileyi izleyen Ora, yine aynı koleksiyondan bir elbise tercih etti.

Rita Ora'nın zor anları: Vitrinde durduğu gibi durmadı - Resim: 1

Modeli gereği iç çamaşırsız giyilen elbise içinde son derece şık görünse de başına beklenmedik bir kaza gelmemesi için de büyük bir çaba gösterdi Ora.

Bazen otururken bacaklarını çantasıyla kapatmaya çalıştı, bazen de yürürken bir sorun çıkmaması için gözü sürekli elbisedeydi.

Rita Ora'nın giydiği elbise podyumda da bir model tarafından tanıtıldı. Ancak model, Ora'dan daha zayıf ve uzun boylu olduğu için Ora'nın yaşadığı zorlukların hiçbirini yaşamadı.

Rita Ora akraba düğününde coştu!

Rita Ora'nın mayo kazası!

Rita Ora'dan Noel'e özel kalça şov!

Rita Ora takvim için soyundu!

Rita Ora vücudunu cesurca sergiledi

Rita Ora, iç çamaşırlarıyla kamera karşısında!

Rita Ora konserde frikik verdi

Rita Ora sahnede döktürdü!