Abone Ol

Rıdvan Dilmen: Golde faul var mı? Bence...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor kalecisi Uğurcan'ı övdü. Trabzonspor'un golü içine"Yüzde 50 Fırat Aydınus haklı" dedi

Rıdvan Dilmen: Golde faul var mı? Bence...

Rıdvan Dilmen, NTV'deki 'Yüzde Yüz Futbol' programında Beşiktaş-Trabzonspor maçını şöyle yorumladı.

Dilmen: Golden önceki faul pozisyonunda ben Fırat Aydınus'un verdiği kararı verirdim. Ali Palabıyık'a göre gri pozisyondu, hakemin takdirine bıraktı. Yüzde 50'den fazla devam kararının doğru olduğunu düşünüyorum.

Uğurcan, Beşiktaş'ın yediği golü çıkarabilir mi? Vallahi her şeyi çıkarır. Trabzonspor'un en önemli değeri. Sezona damgasını vuran oyuncular Sörloth ve Uğurcan.

Sergen Yalçın 'Biz şampiyonluğa sonuna kadar oynayacağız' deseydi, hepimiz gülerdik. Doğru bir açıklama yapmış, önümüzdeki senenin planlarını yapacaklarını söylemiş. Bu saatten sonra bir şey yapamazsın, Jose Mourinho da gelse yapamaz.

İnsanlar sanıyor ki Bakan Bey aradı 'Bunun cezasını indirin, kaldırın' dedi. Bunun intibasını yaratmak çok kötü bir şey. Ali Koç ve Mustafa Cengiz, genel anlamda güzel şeyler söyledi. Ancak Ali Koç'un 'Futbola siyaseti karıştırmayın' sözü gazetelerde var mıydı?“