Abone Ol

Ricky Gervais'in dizisi After Life 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? Netflix açıkladı

Başrolünde aynı zamanda yaratıcısı olan Ricky Gervais'in yer aldığı After Life, altı bölümlük yeni sezonu ile 24 Nisan 2020'de Netflix'e geri dönüyor.

Ricky Gervais'in dizisi After Life 2. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Netflix'te ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan After Life dizisinin 2. sezon tarihi açıklandı. After Life heyecanla beklenen 2. sezonuyla 24 Nisan'da Netflix'te olacak.

AFTER LIFE KONUSU NEDİR?

Netflix orijinal dizisi olan After Life, Derek Productions imzasını taşıyor. Başrolde oynayan Ricky Gervais ise dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini de üstleniyor.

Küçük bir kasaba olan Tambury'de yerel bir gazetede yazar olan Tony'nin (Ricky Gervais) hayatı karısının kanserden ölmesi ile altüst olur.

İkinci sezonda kaderiyle hala savaş veren Tony'nin arkadaşlıkları pekişmeye devam eder. Her biri kendi sorunları ile boğuşurken bir de gazetenin kapatılma tehlikesi ile mücadele ederler.

Kasabanın yerel Am-Dram gösterisi herkesin modunu yükseltecek mi?

AFTER LIFE OYUNCU KADROSU

Dizide Ricky Gervais ile birlikte Penelope Wilton (Downton Abbey, Doctor Who), David Bradley (The Harry Potter series, Game of Thrones), Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (Plebs, David Brent: Life On The Road), Tony Way (Edge of Tomorrow), David Earl (Cemetery Junction, Derek), Joe Wilkinson (Him and Her), Kerry Godliman (Derek), Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan (David Brent: Life On The Road), Tracy-Ann Oberman (Eastenders) rol alıyor. Yeni sezonda kadroya dahil olan isimler ise Peter Egan (Downton Abbey), Ethan Lawrence (Bad Education) ve Bill Ward (Coronation Street, Emmerdale).