Abone Ol

Reynmen'den MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a Ajdar cevabı

Reynmen, MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan’ın “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” sözlerine yanıt verdi.

Reynmen'den MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a Ajdar cevabı

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, Müyap Başkanı Bülent Seyhan'ın “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” sözlerine ateş püskürdü. Ünlü fenomen, "Beni asla yok edemeyeceksiniz" dedi.

Reynmen'den MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a Ajdar cevabı - Resim: 1Müyap Başkanı Bülent Seyhan: Ajdar'a haksızlık ettik, Reynmen zarar verdi

Müyap Başkanı Bülent Seyhan, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Reynmen hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Seyhan, "Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" dedi. Ayrıca Seyhan, YouTube'daki sahte tık tartışmaları için de "Bazı isimler YouTube’dan sahte tık satın alıyor. Sahnelerine bakıyorsun; ses yok, şov yok, seyirci yok. Müyap olarak sahte tıkları araştıracağız" şeklinde konuştu.

REYNMEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Bu açıklamaların ardından Reynmen, sosyal medya hesabından Bülent Seyhan'a ateş püskürdü. Ünlü fenomen, şöyle konuştu:

Ünlü YouTuber, Instagram paylaşımında "Acaba Seyhan Müzik'te olsaydım Bülent Seyhan abimiz benim için aynı şeyleri söyler miydi? Müzik yapacak arkadaşlara da tavsiyem; son iki parçada deneyimlediğim ve parayla satın alamayacağınız bir tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Türkiye'deki hiçbir müzik şirketiyle anlaşmayın. Siz onlardan daha güçlüsünüz.

Şu an benim üstüme bu kadar gelmelerinin ve sanatçıları benim hakkımda kötü konuşturmalarının en büyük sebebi sahibi oldukları müzik şirketlerinin hiçbirisinin beni satın alamayacak olduklarını bilmelerinden kaynaklanıyor. Uzun lafın kısası kedi uzanamadığı ciğere 'Ay sana haksızlık etmişiz' diyor." dedi.

Ailesine laf söylendiği için açıklama yaptığını belirten Reynmen, "O var ettiğinizi sandığınız sanatçıların hepsi hayatta kalmak istediği için sizlere bişeyler konuşmaya çekinmiş tiplerken, ben onlardan biri değilim. Hiçbir bağlanılmışlığım yok, hiçte lafımı esirgemem. Bu kadar konuşmamın tek sebebi, sadece iki parça dinlettiğim ve izlettiğim için dolaylı yoldan en büyük değerim olan aileme kadar laf işitmiş olmam ve işin bu raddeye gelmiş olmasıdır. Bana edepsiz, terbiyesiz diye ithamlarda bulunmuş olmasıdır. Kişi kendinden bilir işi, ben o kişi değilim." dedi.