Abone Ol

Reklam geliri bağışlanacak

Hande Fırat, bu akşam ‘Gündem Özel’ programında Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırlayacak. Başbakan’ın darbe girişimine dair açıklamalar yapacağı ortak yayının reklam geliri 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na bağışlanacak.

Reklam geliri bağışlanacak

Başbakan Binali Yıldırım, bu akşam “Gündem Özel” programında Hande Fırat’ın konuğu oluyor. Darbe girişiminin konuşulacağı program, saat 21.00’den itibaren ortak yayınla CNN Türk, Kanal D, TV2, Euro D, CNN Türk Radyo ve Radyo D’de olacak.

NORMALLEŞME SÜRECİ

Hande Fırat, yayında Başbakan Binali Yıldırım’a “15 Temmuz darbe girişiminin ardındanTürkiye nasıl bir normalleşme süreci yaşayacak?”, “FETÖ ile mücadelede hangi noktaya gelindi?”, “Bundan sonra neler yapılacak?”, “TSK’daki yeni düzenlemeler ne zaman ve nasıl hayata geçirilecek?” gibi merak edilen soruları yöneltecek.

REKLAM GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE VERİLECEK

Bu çok özel yayının reklam geliri, darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşların ailelerine destek amacıyla Başbakanlık’ın başlattığı 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na bağışlanacak. İzleyiciler de tüm GSM operatörlerinden 1507’ye “15 Temmuz” yazıp yollayarak 5 TL bağışta bulunabilecek.

SOSYAL MEDYADA DA YAYINLANACAK

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuk olacağı “Gündem Özel” www.cnnturk.com ve www.kanald.com.tr internet siteleri ile CNN Türk’ün Twitter, Facebook,
YouTube ve Instagram’daki sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.