Abone Ol

'Recep İvedik senden kibar!' Aşkı sonradan görmelik mi bitirdi?

Şahan Gökbakar ile eski sevgilisi Doğa Rutkay'ın ayrılığındaki sır perdesi aralandı. Peki asıl sebep Şahan'ın sonradan görmeliği mi? İşte o olay.

'Recep İvedik senden kibar!' Aşkı sonradan görmelik mi bitirdi?

İddialara göre Şahan Gökbakar, 1.5 milyon TL'lik bir yat aldı. Ve sevgilisi Rutkay, sarı elbisesiyle yatın beyaz renkli oturma grubuna oturdu.

ELBİSE BOYA ÇIKARDI

Rutkay'ın elbisesi, oturulan beyaz yerlere 'renk verince' Gökbakar'ın tepkisi ağır oldu. İstemeden de olsa elbisesinin boyasıyla oturma grubunu lekeleyen Doğa Rutkay, Gökbakar'ın ağır hakaretleri nedeniyle ağlayarak, yatı terk etti. Bu olaydan sonra, bir hafta boyunca Gökbakar'ın telefonlarına çıkmayan Doğa Rutkay, sonunda ısrarlı aramalara dayanamayıp telefona cevap verince ilk duyduğu "Seni terk ediyorum" cümlesi oldu.

Bu söz üzerine küfür edip telefonu kapattığı öne sürülen Rutkay, olayı "Recep İvedik bile senden daha anlayışlıdır" cümlesiyle yorumladı.

HEYECAN MI BİTTİ?

Bu ayrılık sonrası Şahan Gökbakar, basına şu şekilde bir açıklama yollamıştı: "4 yıllık ilişkimiz, artık heyecanını kaybettiği ve her ilişkide olabileceği gibi yıpranarak ömrünü tamamladığı için sona erdi. Özellikle ifade etmek isterim ki; biten sadece aşk ilişkimizdir. Dostluğumuz ve iyi insani ilişkimiz devam edecek."

Habertürk