Abone Ol

Rasim Öztekin'in Acil Ameliyata Girmesi Gerekiyordu, Korona Yüzünden Olmadı

Sanatçı Demet Akbağ açıkladı. Rasim Öztekin, koronavirüs endişesi nedeniyle olması gereken bir ameliyata girmemiş.

Rasim Öztekin'in Acil Ameliyata Girmesi Gerekiyordu, Korona Yüzünden Olmadı

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin'le ilgili gerçeği Demet Akbağ açıkladı.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Rasim Öztekin geçtiğimiz gün son yolculuğuna uğurlandı.

"KORONAVİRÜS SEBEBİYLE..."

Usta oyuncu Demet Akbağ dün Nişantaşı'nda görüntülendi. Demet Akbağ yakın dostu Rasim Öztekin'i kaybetmenin acısını yaşayan oyuncu "Çok ağladım" dedi.

TV100'ün haberine göre; Akbağ de o sırada açıkladı. Demet Akbağ açıklamasında "Kalp zaten problemliydi. Bir de koronavirüs sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş. Bu dönemde hastaneye gitmek istememiş. Ani gelen bir kalp krizi aramızdan ayrıldı. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Rasim Öztekin geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Kalbi duran sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürülmüş ve yoğun bakıma alınmıştı. Öztekin 8 Mart'ta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Usta sanatçı dün (10 Mart 2021) son yolculuğuna uğurlandı.