Abone Ol

Ramazan ayında en çok hangi TV programı izlendi?

Ramazan ayı ile iftar ve sahur programları ekranı hareketlendirdi. Peki hangisi birinci oldu?

Ramazan ayında en çok hangi TV programı izlendi?

Ramazan ayı ekranlara da bereket getirdi. İftar ve sahur programlarıyla izleyicisinin karşısına çıkan kanallar her geçen gün zirveyi zorladı.

Ancak reyting sıralamasında yine aynı isim ramazan ayı boyunca zirvede kalmayı başardı.

NİHAT HATİPOĞLU BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADI

Beş yıldan beridir Star TV'de iftar ve sahur programlarını hazırlayıp sunan Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun birincilik tahtını bu yılda kimseye bırakmadı.

Parçalanıp bölünmeden reyting listesinde yer alan program ve rakiplerini bir kez daha geçmeyi başardı.

Canlı yayın sonrası sevenleriylede buluşan Hatipoğlu İstanbul ilçelerinde konferans verdi bu konferanslara onbinlerce kişi katıldı.

PROGRAM BÖLÜNMEDEN REYTİNG LİSTESİNDE

Nihat Hatipoğlu sahur ve iftar programlarını kendisi hazırlayıp sundu. Her iki saatte de yayında olmasına rağmen kitle Hatipoğlu'ndan vazgeçmedi.

Star TV sahur ve iftar programlarını tek blok halinde sahur 2.5 saat, iftar ise 2 saat olarak reytinge girdi. Onbeşlikler denilen dilimlerde sahur programları yer yer %30'lar üzerinde izlenme payına ulaştı. Ancak program bölünmediği için programın share % 23'lere ulaştı.

Kanal 7 ise bu yıl sahur ve iftarı 3-4 bölüme ayırarak reyting listesinde yer aldı. Ancak programın tümü hesaplandığında hem iftar ve hem de sahurda Nihat Hatiopğlu geçemedi.

Ayrıca Hatiopğlu dün gece yayınlanan 'Kadir Gecesi Özel' programıylada yine zirveye oturdu.

ATV SHOW UMDUĞUNU BULAMADI

Ramazan ayı için kutsal mekanlara ekip gönderen ATV ve Show TV sahurları listede beklediği sonucu alamadı.

CÜBBELİ AHMET HOCA YÜZ GÜLDÜRDÜ

Habertürk TV'deki çıkışlarıyla gündeme gelen daha sonra ramazan ayı için Flash TV ile anlaşan Cübbeli Ahmet Hoca reyting listesine umduğunu bulamasada sert çıkışlarıyla yine medya gündemine oturdu ve sıkça adından söz ettirdi.

PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİ İÇİN TIKLAYINIZ