Abone Ol

Programın yayın saatine Deniz Seki ayarı!

Star TV'de ekrana gelen Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun birlikte sundukları Duymayan Kalmasın programının yayın saatine Deniz Seki ayarı yapıldı. Programın yayın saatinin değiştiğini Seren Serengil duyurdu.

Programın yayın saatine Deniz Seki ayarı!

Star Tv’nin hafta içi her gün yayınlanan magazin programı Duymayan Kalmasın’ın bugünkü yayın akışında olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Programı her zamanki saatinde göremeyen izleyiciler, Star Tv yayın akışını inceliyor. Peki, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Duymayan Kalmasın ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Günün magazin olaylarının masaya yatırıldığı, en çok konuşulan konuların muhataplarının konuk olduğu “Duymayan Kalmasın” 5 Haziran Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 12:00- 14:45 saatleri arasında yayınlanacak.

SEREN SERENGİL İNSTAGRAM’DAN DUYURDU

Program sunucusu Seren Serengil de haberi Instagram’dan duyurdu. Bugün tahliye edilecek olan Deniz Seki’nin fotoğrafını duygu dolu cümlelerle paylaşan Seren Serengil, Duymayan Kalmasın’ın saatindeki de değişikliği de bilgi olarak verdi. İşte o paylaşım!

"Tatlım ,canım , dünya güzelim melek kalplim seni bekliyoruz. ..bak bitti işte kavusuyoruz. . Mutlu günler başlıyor artık .. sana özel programı bile 12.00 ye aldık sırf senin bu anlarını canlı canlı herkese aktarabilirsiniz adına. . mutluluğunu paylaşabimek için. ... Sevdiğin adam bekliyor biz bekliyoruz hadi kapı açılsın versinler seni bize artık #duymayankalmasin deniz Seki nin 12.00 de çıkmasından ötürü tam 12.00 de başlayacak bekliyoruz"