Abone Ol

Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın mimikleri yanlış mı?

Psikiyatrist Arif Verimli, reyting rekortmeni Kırmızı Oda'daki Binnur Kaya'nın mimiklerine dikkat çekti

Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın mimikleri yanlış mı?

Uzun yıllardır Müge Anlı ile çalışan Psikiyatrist Prof. Dr Arif Verimli, ilk bölümüyle herkesi ekrana kilitleyen Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya'nın mimiklerinin yanlış olduğunu söyledi.

Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda dizisi, yayınlandığı ilk günde itibaren sosyal medyada geniş kitlelere ulaştı.

Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştiriliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli de sosyal medya hesabından dizideki bir sahneyi eleştirdi.

Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın mimikleri yanlış mı? - Resim: 1

Verimli dizi hakkında Kırmızı Oda Psikiyatri pratiğinin farkındalığı için güzel proje, Binnur Kaya muhteşem oyuncu, Gülseren Budayıcıoğlu'nu pek severim ama hastam bir şey anlatırken şu mimikleri yaparsam o görüşme/muayene omnipotensini ve yararını yitirebilir"dedi.

Omnipotens, inanç, mutlak kudret anlamına geliyor. İngilizce "Omnipotence" kelimesinden çevrilmiştir. Kelime anlamı olarak ise; Omnipotens: Her şeye gücü yetme, sınırsız güç ve potansiyele sahip olmanın kalitesidir.

Tek tanrılı dinler genel olarak her şeye gücü yetmeyi yalnızca inançlarının tanrısına bağlar.

Kırmızı Oda 4.bölüm 2.fragman