Abone Ol

Prison Break 5 sezon 9 bölümde neler yaşanacak

Uzun yıllar sonra 5.sezonuna başlayarak final bölümüne kadar geldiğimiz Prison Break’ın 9.bölümüne çok az bir süre kaldı. Prison Break’ın 9.bölümünde Poseidon yani Jacob ile Michael’ın büyük hesaplaşmasına şahit olacağız.

Prison Break 5 sezon 9 bölümde neler yaşanacak

Yeni bölümde ailesini Poseidon’dan kurtarmak isteyen Michael dişli rakibi ile büyük bir mücadele vererek aklı ile bu mücadeleden çıkmak istiyor.Ancak bela her daim üzerinde.Abisi Lincoln’ü karısı Sarah’ı ve oğlu Mikey’i kaybetme riski bulunan Michael Scofield, dostları  Sucre, C-Note, T-Bag ve Whip ile bu mücadeleden sağ sağlim çıkbilecek mi merakla bekleniyor.Son bölümüne geldiğimiz Prison Break’ın final bölümünde bizleri ne gibi bir sürpriz bekliyor heyecanlı gözlerle yeni bölümün yolunu gözlüyoruz.

Prison Break 5 Sezon 9 Bölümde Neler Yaşanacak ? (Final Bölümü)

Heyecanla beklenen yeni bölümde Lincoln Burrows, Abruzzi’nin saldırısına uğramış ve kanlar içerisinde kalmıştı.Ciddi bir yara alan Lincoln hastaneye kaldırıldı ancak ölecek mi yoksa yaşayacak mı bilinmiyor.Abisi ve eşini kurtarmaya çalışan dahi çocuk Michael ise Jacob’la hesaplaşma saatini bekliyor.Poseidan lakaplı Jacob ise emrindekilerle birlikte Michael tehlikesini sonsuza kadar ortadan kaldırmak için önlerine geleni öldürmekten geri durmuyor.

Yeni bölümde Poseidon’un gizli odasına girmeyi başaran Michael, girdiği savaştan sağ çıkmak için elindeki tüm kozları dahice kullanmak zorunda.Savaşa dahil olan T-Bag ve Whip ise Michael için neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

Ayrıca yeni bölümde T-Bag ile Whip arasındaki bağın baba oğul bağı olduğu bizlere daha net bir şekilde sunulurken yeni bölüm fragmanında yayınlanan bir sahnede Poseidon’un açtığı ateşle Whip vuruluyor.Tam o sırada T-Bag görüyor ve derin bir haykırış duyuluyor.Oldukça aksiyonlu ve bol heyecanlı geçecek yeni bölümde bizleri daha ne gibi bir sürpriz bekliyor oldukça merak ediliyor.

Prison Break’ın 5.Sezon 9.Bölümü 31 Mayıs Çarşamba günü Türkçe Altyazılı bir şekilde bizlerle olacak.Final bölümüyle birlikte yeni sezonda Prison Break yeniden heyecanla beklenmeye başlanacak.