Abone Ol

Poyraz Karayel 41. bölümde neler olacak?

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 41. yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Yeni bölümde, Poyraz ve Ayşegül'ü yeni bir dönem bekliyor.

Poyraz ve Ayşegül'ü yeni bir dönem bekliyor

Kanal D ekranlarının ilgiyle beklenen dizisi dizisi Poyraz Karayel 41.yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Yapımını Limon Film'İn üstlendiği fenomen dizi yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Poyraz Karayel 41. bölümünde; Poyraz öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır. Adil Topal’ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olur.


Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar. Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir.

POYRAZ KARAYEL SON BOLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Poyraz Karayel 41. bölümde neler olacak? - Resim: 1Poyraz Karayel 41. bölüm fragmanı

Poyraz’ın Selin’i evine getirmiş olması Ayşegül’ü çıldırtır. Poyraz görev icabı diyerek tam Ayşegül’ü ikna etmek üzereyken Selin’in Poyraz’ı öpmeye kalkması ortalığı iyice karıştırır. Poyraz’ın Ayşegül’ü bunun bir görev olduğuna inandırması için artık tek çaresi vardır: Turgut’u bulma macerasına Ayşegül’ü dahil etmek.

Sema ve Sefer nikahtan sonra tüm kötü günleri geride bıraktıklarını düşünürken Sema’nın hastalığının gölgesi evliliklerine yavaş yavaş çökmeye başlar. Zülfikar hayatına yeniden giren Çiğdem’le Meltem arasında kalmıştır. Kimi seçecektir? Ayşegül Begüm’ün başına musallat ettiği yeni bir tehlikeyle burun burunayken Poyraz nihayet Adil’le karşılaşmak üzeredir.