Abone Ol

Poyraz - Ertuğrul savaşını sosyal medyada kim kazandı?

2 Mart Çarşamba sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Poyraz Karayel yer aldı.

Poyraz - Ertuğrul savaşını kim kazandı?

Poyraz Karayel’e Sefer’in ölmesi ve Poyraz’ın mesaj içeren koğuş sahnesi damgasını vurdu. Koğuş sahnesinde İlker Kaleli’nin oyunculuğu ve replikler oldukça beğenilirken dizi 20,24 Somera Rating ile dün akşamın en çok konuşulan dizisi oldu.

Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta Deli Demir’in ölümü ve Ertuğrul’un yemin sahnesi ses getirdi. Dizi 19,24 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan ikinci dizi oldu.

Survivor 2016’da Semih Öztürk’ün SMS birincisi olmasını isteyen hayranlarının çabaları karşılığını verdi ve Semih SMS birincisi çıktı. Program 16,05 Somera Rating alarak en çok ses getiren üçüncü yapım oldu.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi’nde programın konusu Osmanlı tarihi ile ilgili yorum ve görüşler Twitter’da #keşke etiketiyle paylaşıldı. Sosyal medyada ses getiren program 10,81 Somera Rating ile dördüncü sıraya yerleşti.

Galatasaray – Akhisar Bld. Spor Türkiye kupası maçında Galatasaray 1-1’lik beraberlikle tur atlarken maçla ilgili yorumlar Twitter’da paylaşıldı. 8,96 Somera Rating alan maç sosyal medyada en çok konuşulan 5. program oldu.

Poyraz - Ertuğrul savaşını sosyal medyada kim kazandı? - Resim: 1