Abone Ol

Posta Gazetesi yazarının başını Başkanlık sözleri mi yaktı?

Posta gazetesinde politika yazıları kaleme alan ve aynı zamanda gazetenin yazı işlerinde görev yapan Hakan Çelenk'le yollar ayrıldı.

Posta Gazetesi yazarının başını Başkanlık sözleri mi yaktı?

Medyaradar'ın haberine göre, Posta Gazetesi geçtiğimiz hafta sonu köşe yazarı Hakan Çelenk'le yolları ayırdı. Çelenk CNN Türk'teki o sözleriyle sosyal medyada konuşulmuştu...

Ayrılıkla ilgili medya kulislerinde ilginç bir iddia dolaşıyor.

Posta Gazetesi yazarı Hakan Çelenk, 22 Ocak tarihinde CNN Türk'te Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programına konuk olmuştu.

O programda kimsenin aklına gelmeyen 'Başkanlık' sorusunu soran Çelenk, ''Ben kötü niyetli bir cumhurbaşkanıyım, sistemi bana karşı savunun. İktidara ben geleceğim, yolsuzluklar yapacağım. Beni görevden alacak gibi olurlarsa, eğer kötü niyetliysem Meclis'i feshederim. Sonra da partinin başına oturur, vekilleri seçtirir ve genel seçime giderim'' demişti.

Bu sözler başta Ekşi Sözlük olmak üzere sosyal medyada tartışma yaratmış, Hakan Çelenk hakkında şu paylaşımlar yapılmıştı:

"Kendisi yürek yemiş. üstüne cesaret hapı atmış. bu gece cnn'de halife efendimize ateş etti resmen. başına bir iş gelmez umarım.

"posta gazetesi yazarı olmasına şaşırdığım adam. böyle tam konuşurken elini omzuna koyup, kafasını kafasına iyice yaklaştırıp kısık sesle, 'kardeyş, sen posta gazetesinde yazarsın. posta' demeli biri"

"valla helal olsun, böyle gazeteciler de kalmış mı anaakımda dedirtiyor"

İddiaya göre sosyal medyada tartışma yaratan bu çıkıştan Doğan Medya Grubu yönetimi rahatsız oldu ve kısa bir süre sonra da Hakan Çelenk'in görevine son verilmesi kararı alındı.