Abone Ol

Pony Engel Atlama ve Equifun Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Pandemi nedeniyle ara verilen Çilek Mobilya Pony Şampiyonası ve Kupası yarışmalarının final müsabakalarının gerçekleştirileceği organizasyon 06 ile 08 Agustos tarihleri arasında İstanbul Atlı Spor Kulübünde gerçekleştirilecek.

Pony Engel Atlama ve Equifun Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Türkiye'de binicilik sporunun alt yapısını oluşturacak olan ve 03 ile 12 yaş aralığındaki çocukların kişisel gelişimlerine son derece önemli katkı sağlayan bir spor dalı Pony Engel Atlama ve Equifun kategorisi.

2019 yılında başlayan ancak pandemi nedeniyle ara verilen Çilek Mobilya Pony Şampiyonası ve Kupası yarışmalarının final müsabakalarının gerçekleştirileceği organizasyon 06 ile 08 Agustos tarihleri arasında İstanbul Atlı Spor Kulübünde gerçekleştirilecek.

Aynı zamanda Petek Koleji Pony Ligi de bu yarışma esnasında final mücadelesi ile son bulacak.

Istanbul Atlı Spor Kulübü'ndeki mücadeleye, Türkiye genelinden İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Sakarya, Çorlu, Adana, Çorum gibi çeşitli illerin Pony binicileri Engel atlama ve Equifun takımları katılacak.

Pony Engel Atlama ve Equifun Türkiye Şampiyonası Başlıyor - Resim: 1

Türkiye Şampiyonası ve Kupası dışında, koordinatorlugunu ve röportajlari Şeniz Ulusoy un yapacağı, Jüri ekibinde tanınmış isimlerin bulunacağı "En Güzel Pony" ve "Pony Partisi" gibi sosyal etkinliklere de sahne olacak.

UNICEF Türkiye adına yapılacak bu organizasyonun jüri üyeleri de spor ve sanat camiasının değerli isimleri ile anlam kazanacak.