Abone Ol

Pınar Kaynak cinayetinde kan donduran gelişme!

Trabzon'da 2,5 yıl önce vahşice öldürülen Pınar Kaynak cinayetinden son dakika haberi geldi. Müge Anlı canlı yayında çözülmeye çalışan korkunç olayda her geçen gün yeni ayrıntılar ortaya çıkarken işlenen cinayetin 10. Duruşmasına ait bilgiler de paylaşıldı.

Pınar Kaynak cinayetinde kan donduran gelişme!

Aynı zamanda geçtiğimiz gün canlı yayında olayda bahsi geçen aracı gördüğünü iddia ederek programa bağlanan seyirci tanık olduğu dehşet anlarını yayın sırasında paylaştı.

Müge Anlı canlı yayın programında tecavüze uğradığı belirlenen ve boğazı kesilerek vahşice katledilen Pınar Kaynak cinayetinde izleyicileri ve tüm Türkiye'yi şoke eden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Peki, Müge Anlı canlı yayında bugün neler yaşandı?

İşte Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili kan donduran son dakika haberi ile ilgili tüm detaylar…

MÜGE ANLI STÜDYOSUNDA KAN DONDURAN AYRINTILAR! PINAR KAYNAK'IN KATİLİ KİM?

Atv ekranlarının en çok izlenen programları arasında yerini alan Müge Anlı canlı yayın programında son günlerde çözülmeye çalışılan Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili tüm stüdyonun kanını donduran gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte yaşanan vahşetle ilgili diğer detaylar…

"ARABAYA ZORLA BİNDİRİRLERKEN GÖRDÜM"

Müge Anlı canlı yayın programına bağlanan izleyici "O gece bir kızı Maçka yolu üzerinde bir arabaya zorla bindirirlerken gördüm. Ama ben aile hesaplaşmasıdır diye karışmadım." dedi. İsmini vermek istemeyen izleyici ile şüphelilerin ifadelerinin benzer olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu telefon bağlantısının ardından Müge Anlı canlı yayınına Pınar'ın arkadaşı Çağla Hanım bağlandı. Anlattıkları ise stüdyodakilerin adeta kanını dondurdu.

Çağla Hanım, "Pınar bana annesinin Tuncay isimli arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini ve erkeklere bu sebepten nefret duyduğunu söylemişti." dedi. Çağla Hanım'ın bu sözleri üzerine Pınar'ın babası ve amcası ile anne İrfan Hanım arasında tartışma çıkmasına neden oldu.

İrfan Hanım ise olanlardan haberinin olmadığını ilk kez canlı yayında duyduğunu belirtti.

Pınar Kaynak'ın arkadaşlarının anlattıklarına göre vahşide öldürülen genç kadın alkol ve uyuşturucu için birden fazla kişi ile birlikte olduğu yönünde bilgiler elde edildi.

CİNAYETİN 10. DURUŞMASI BAŞLADI!

Trabzon'da tecavüz edildikten sonra öldürülen Pınar'ın davasında duruşma başladı. Müge Anlı canlı yayında Trabzon'a bağlanırken, Nuri ve Arın'ın tutuksuz olarak yargılandığı ifade edildi. Müge Anlı'nın yayını üzerine Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez de davaya müdahil olarak katılıyor.

Gözlerin çevrildiği anne İrfan Hanım, kendisinin cinayetle bir ilişkisi olmadığını ve Arın ile da daha önce tanışmadan sosyal medyadan kendini etkilediğini söylemişti.

PINAR KAYNAK CİNAYETİNDE DİĞER DETAYLAR

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesinde yaklaşık 2,5 yıl önce vahşice öldürülen 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ın babası Mehmet Kaynak (51), kızının katillerinin bir an önce bulunmasını istedi.
Olayla ilgili yargılanan 2 sanığın tahliye edilmesinin ardından konuşan baba Kaynak, kızını katledenlerin bulunmasını isterken faillerin bulunmaları konusunda umudunun hala sürdüğünü belirtti.

Çukurçayır Mahallesinde 15 Ağustos 2017 yılında meydana gelen olayda, tecavüz edilerek kafasına taşla vurulup vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen cesedin Pınar Kaynak'a ait olmasının ardından olayla ilgili 2 kişi tutuklanmıştı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde olayla ilgili haklarında "Kasten öldürme" suçundan dava açılarak tutuklu yargılanan N.B (37) ve A.K (30) için mahkeme heyeti, Adlı Tıp Kurumu Başkanlığından gelen ek rapor doğrultusunda maktulün anal ve vajinal bölgelerinde tespit edilen meni örneklerinin sanıklara ait olmadığının tespit edildiğini ve bu nedenle faillerinin başkaları olabileceğinden mevcut delil durumlarının değişmesi gözetilerek sanıkları adli kontrol tedbiri ile tahliyelerine karar vermişti.

Mahkeme heyeti ayrıca, olayın asıl faillerinin başka kişiler olabileceğinden soruşturmanın titizlikle yapılması, özellikle olay tarihi ve saatinde maktulün bulunduğu bölgede bulunabilecek şahısları tespit amacıyla gerekli baz istasyonu bilgileri temin edilerek adli tıp raporuyla sabit olduğu üzere maktule tecavüz eden faillerin tespitine çalışılmasının istenmesi yönünde görüş bildirdi.