Abone Ol

Pendik metrosunda sapık dehşeti

Pendik'deki metro istasyonu çıkışında genç kadının arkasından yürüyerek mastürbasyon yapan sapık, güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerden kimliği teşhis edilen ve isminin Muzaffer D., olduğu öğrenilen sapık, tutuklandı.

Pendik metrosunda sapık dehşeti

Pendik Bahçelievler mahallesinde bulunan metro istasyonundaki yürüyen merdivenlerden çıkan H.Y. (18) isimli genç kadın dehşeti yaşadı. Arkasından gelen bir sapığın tacizine uğrayan kadın, korku içinde kaçarak olayın yaşandığı yerden uzaklaştı.

24 Şubat günü sabah saatlerinde yaşanan olay, anbean metronun güvenlik kameralarına yansıdı.

Dehşete düşüren görüntülerde, yürüyen merdivenlerden çıkan ve işe gittiği anlaşılan genç kadının hemen arkasından duran kişinin, kamera açısına girdiğinde cinsel organını çıkarıp genç kadına doğru bakarak mastürbasyon yaptığı görülüyor.

Polis, tacizciyi kısa sürede yakaladı

YAKALANDI

Görüntülerde eşkâli çok net bir şekilde belli olan sapığı yakalamak için takip başlatıldı. Polisin dikkatli takibi sonucu Muzaffer D. (38) isimli şahıs Kartal’da gözaltına alındı. Emniyette sorguya alınan şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen zanlı mahkeme tarafından tutuklandı.

Pendik'te 24 Şubat'ta Bahçelievler Mahallesi'ndeki metro istasyonu çıkışında H.Y'ye (18) cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Muzaffer D'nin işlemleri tamamlandı.

Burada nöbetçi savcılığa çıkarılan şüpheli Muzaffer D. ifadesinin alınmasının ardından "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Muzaffer D'nin üzerine atılı suçtan tutuklanmasına karar verdi.

Şüphelinin hakimlikteki sorgusunda 10 yıldır sokaklarda yatıp kalktığını, şikayetçi kadına adres sorduğunu, daha sonra da bir anlık gafletle üzerine atılı suçu işlediğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.