Abone Ol

Payitaht Abdülhamid 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamid dizisi 2. yeni bölümüyle 3 Mart 2017 Cuma akşamı TRT 1'de olacak. Payitaht Abdülhamid'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Payitaht Abdülhamid 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamid 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 3 Mart 2017 Cuma akşamı TRT 1'de...

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci Ulu Hakan unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı Payitaht Abdülhamid dizisi dev kadrosuyla TRT 1 ekranlarında...

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini TRT ekranlarına taşıyor.

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş, Yunan Harbi'ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında...

Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, "Mücadele" ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.