Abone Ol

Paris'i Özge Ulusoy'un ayağına serdi

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Özge Ulusoy'a, doğum gününde pahalı bir kolye hediye eden Hacı Sabancı, bu kez de yüzlerce kırmızı gül aldı.

Paris'i Özge Ulusoy'un ayağına serdi

ÖZGE ULUSOY... GALERİ

Ulusoy: Hacı’ya aşığım çünkü…

Özge Ulusoy’dan frikik önlemi

Sosyetik iş adamı Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'la birlikte önceki gün Paris'in yolunu tuttu. Hem 'Cumhuriyet Bayramı'nı hem de 33 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü Paris'in en lüks otellerinden olan Hotel Plaza Athenee'de kutlayan Sabancı, yine güzel aşkının ayaklarını yerden kesti. Günlük fiyatı ortalama 5 bin lira olan Eyfel Kulesi manzaralı bir oda tutan Hacı Sabancı, sevgilisine olan aşkını aldığı yüzlerce kırmızı gülle bir kez daha ilan etti.

HACI'YA KALPLİ TEŞEKKÜR MESAJI
Bu jestler karşısında mutluluktan havalara uçan Özge Ulusoy, odasının Eyfel Kulesi manzarasına çıkıp, kırmızı güllerle birlikte fotoğraf çektirdi. Ulusoy, bu aşk dolu kareyi instagram'da paylaşıp şöyle yazdı: "İyi ki doğmuşum. Annem, babam, ablam, benim ben olmamı sağlamış. Bu kadar güzel dostlar edinmişim. Allah'a şükrediyorum her şey için. Bu hayatımda gördüğüm en güzel çiçekler tabii ki ondan" diyerek Hacı Sabancı'ya da kalp simgesi gönderdi.

Her fırsatta yurt dışına tatile giden Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy çifti, bu kez Paris'e gitti.

GÜL GİBİ JEST
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Özge Ulusoy'a, doğum gününde pahalı bir kolye hediye eden Hacı Sabancı, bu kez de yüzlerce kırmızı gül aldı.

Paris'i Özge Ulusoy'un ayağına serdi - Resim: 1

EYFEL MANZARALI BALKON
Sevgilisi için hiçbir masraftan kaçınmayan Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'a yaş gününde en sevdiği otel olan Paris'teki Hotel Plaza Athenee'de oda tuttu. İkilinin kaldığı Eyfel manzaralı odanın gecelik fiyatı yaklaşık 5 bin lira.

TAKVİM