Abone Ol

Paramparça'da Cihan ve Gülseren evleniyor mu?

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 46. bölüm fragmanı yayınlandı.

Paramparça'da Cihan ve Gülseren evleniyor mu?

Paramparça 46. bölüm fragmanında işler karışıyor. Cihan Ve Gülseren evleniyor mu? Paramparça 46. bölümde Cihan ve Harun karşılaşması yaşanacak. Paramparça 46. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Star Tv'nin hırs, entrika ve aşkla harmanlanan dizisi Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı, izleyicileri heyecanlı bekleyiş sardı. Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı Paramparça bu hafta 46. bölümüyle ekrana gelecek.



Son yaşananlar ardından merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Cihan'ın başarılı işler çıkarması, Harun' u çıldırtıyor. Cihan ve Harun karşı karşıya gelecek Dilara Harun ile evleneceğini açıklayınca ipler gerilecek Sürprizlerin, olayların ve şaşırtıcı gelişmelerin eksik olmadığı Paramparça yepyeni bölümle bu akşam 20:00'da Star Tv'de!

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dilara Harun'dan hamile

Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan büyük bir şok yaşar. Harun ise Ozan’ın bu sürpriz ziyaretinin arkasında Candan olduğundan emindir. Dilara’nın hamile olduğunu öğrenmesi ise, işleri iyice karıştırır.

Deniz'in annesi aslında kim?

Öte yandan Rahmi Bey, Cansu’nun erkek arkadaşı Deniz’in annesi Nergis ile karşılaşır. İkili arasındaki eski ve gizemli tanışıklık, Cansu ve Deniz’in ilişkisinde zor bir dönemin başlayacağının habercisidir.

Ozan vuruluyor!

Sokakta tanıştığı genç bir kadına yardım etmek isteyen Ozan kendisini belanın tam ortasında bulur. Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan Ozan’ın başına gelenleri duyan Cihan ve Dilara yıkılır; Ozan’ın durumu kritiktir.

PARAMPARÇA DİZİSİNDE ŞOK

Kulislerde Bolu-Yedigöller'de gerçekleşen çekimlerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasında ciddi bir tartışma yaşandığı, bu tartışma sebebiyle Yedigöller çekimlerinin planlanandan önce bitmesi, oyuncuların ilk sezondan beri senaryodan şikayetçi olduğu, bölüm sürelerinin uzaması nedeniyle sorunların yaşanması, bazı oyuncuların çalışma saatlerini durmadan esnetmesi ve kişisel sebeplerle çekimleri aksatması yüksek sesle konuşulanlar arasında.

Öte yandan başrol oyuncularından birinin "Senaryoda sadece kendi sahnelerimi okuyorum, midem kaldırmıyor" demesi ve çekim mekanlarına yakın olan lokantalarda yaşanan sorunların garsonların gündem maddesi olmasının yanı sıra aralarındaki tartışma nedeniyle Yeşilçay ve Petekkaya'ya bir süredir ortak sahne yazılmadığı belirtiliyor.

İşleri karıştıran asıl olay ise Nurgül Yeşilçay'ın Endemol ile yaptığı son toplantıda diziden ayrılmak istediğini açıklaması olmuş. Kulislerde bu krizin aşılamaması durumunda Gülseren karakterinin ortalama 6-7 bölüm içinde hikayeden ayrılması gündemde.