Abone Ol

Pandemi Sonrası Moda Trendleri: 2021'in Rengi Sarı Olacak

Pandemi sona erince yeniden sokaklara döneceğiz. Peki yeni dönemde moda trendleri nasıl olacak? Medyafaresi.com yazarı ünlü stil danışmanı Bükre İkizer, değişen moda trendlerini kaleme aldı.

Pandemi Sonrası Moda Trendleri: 2021'in Rengi Sarı Olacak

Bükre İkizer'in yazısı şöyle: 

Biliyorsunuz ki pandemi her şeyi etkilediği gibi günlük kıyafet alışkanlıklarımızdan başlayarak modayı da ciddi şekilde etkisi altına aldı.

Moda haftaları online olarak düzenlendi. En ünlü markalar bile daha rahat ve günlük kıyafetlere yöneldi. Evet kıyafet satışları azalmadı ancak talep edilen ürünler çok daha farklılaştı.

Evde oturmaktan, daha ne kadar oturacağımızı bilememekten ve kendimizi oyalamaya çalışıp kaygılanmadan bu süreci atlatmaya çalışmaktan insanlık olarak çok sıkıldık.

Şöyle güzelce giyinip makyajımızı yapıp bir yerlere gitmeyi ne de çok özledik.

Ama sabredin az kaldı. Çok yakın zamanda yine dışarıya çıkacak, gezecek, dilediğimiz gibi giyinip normal hayatlarımıza devam edeceğiz.

Peki dışarıya çıktığımızda nasıl bir stil ile karşılaşacağımızı biliyor musunuz?

Bu yılın moda trendleri hepimizi biraz daha rahat, hala seksi ve şıklıktan ödün vermeyecek şekilde belirlendi.

Pandemi Sonrası Moda Trendleri: 2021'in Rengi Sarı Olacak - Resim: 1

Daha cesur adımlar atarken geniş paçalı pantolonlar giyeceğimiz 2021 yılı şeffaf maksi elbiseler, topuklu ayakkabılar, kalem etekler ile yoluna devam etse de bu yıl her kıyafette biraz daha spor dokunuşlarla karşılaşacağız.

2021’in en belirgin renkleri olan siyah beyazın birlikte kullanıldığı desen ve kumaşları çokça göreceğimiz ilkbahar yaz stillerini payetler, neşeli çizgiler, seksi korseler süsleyecek.

Her ne kadar bu süreci evde geçirsek de kıyafet seçeneklerimiz kendimize özgü ve modern olmaktan geri kalmayacak. Yazın bol bol çiçekli, renkli etek ve elbiseler göreceğiz.

İç giyimin son yıllarda dış giyimle iş birliği yaptığını biliyoruz. Büstiyer ve mayolar günlük kıyafetlerimizi tamamlamaya devam ederken, renkli giyinmekten korkmayacağız.

Pandemi Sonrası Moda Trendleri: 2021'in Rengi Sarı Olacak - Resim: 2

Yılın renk trendleri bazı tonları daha çok vurgulasa da her sezon her renk kıyafet bulmak artık hiç zor değil. Ama bu sene özellikle ilkbahar-yaz renklerinin yıldızı sarı olacak. Sarı, turuncu, mercan ve mürdüm yıla damgasını vururken tabii ki yeşilin ve mavinin yumuşak tonlarını giymeye devam edeceğiz.

Desenlere daha az rastlayıp düz renklerle yapacağımız kombin sayısı artarken, daha rahat parçaları göz alıcı dokunuşlarla ön plana çıkartacağız.

Bu yıla bomba gibi girdik ve iyileşmenin etkilerini görmemize çok az kaldı.

Umutla, rengarenk, sağlıklı, neşeli bir şekilde özlediğimiz hayatlarımıza geri dönmeye hazır olun.

Bükre İkizer Sosyal Medya Hesapları:

Instagram:

https://www.instagram.com/bukreikizer/

Facebook:

https://www.facebook.com/bforbukre

Twitter:

https://twitter.com/bukreikizer