Abone Ol

Ertuğrul Özkök: O Baltalı Zagor ABD'de olsaydı ev sahibi çekip vururdu

Komşusunu darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'nin tutuklu yargılanmasına karşı çıkan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Medyafaresi.com'un yayınladığı 'baltalı' yeni görüntüleri gündeme getirdi.

Özkök: O Baltalı Zagor ABD'de olsaydı ev sahibi çekip vururdu

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, 67 yaşındaki komşunu darp ettiği gerekçesiyle Halil Sezai'nin tutuklandığını ve 'baltalı' yeni görüntülerin ortaya çıktığını belirterek, "Halil Sezai’nin yaptığının hoş görülecek bir yanı yok ama 'Twitter jürisi' kampanya yaptı diye tutuklu yargılama da fazla değil mi?" görüşünü savundu.

Özkök, "Hafta başında bildiğimiz neydi?Şarkıcı Halil Sezai 67 yaşında zavallı yaşlı başlı bir adama saldırıp yumruk attı.

*Medyafaresi önceki gün yeni bir görüntü daha ortaya çıkardı. Zavallı diye gördüğümüz saçı başı dağınık adam bu defa elinde baltayla görünüyor. Üstelik yanında izbandut gibi iki kişi daha var.

Ertuğrul Özkök: O Baltalı Zagor ABD'de olsaydı ev sahibi çekip vururdu - Resim: 1Türkiye bu videoyu konuşacak: Halil Sezai olayının perde arkası

Yani durum şöyle: Bir tarafta elinde şömine odunuyla bir şarkıcı... Öteki tarafta Baltalı Zagor gibi bir mahalleli... Şömine odunlu şarkıcı tutuklu ve sanık... Baltalı Zagor serbest ve müşteki... İşin bir de şu tarafını düşünün... Amerika’da olsaydı... Bu Baltalı Zagor, elinde bu baltayla şarkıcının evine dalsaydı... Ve ev sahibi çekip adamı vursaydı... Ne olurdu?" düşüncesini dile getirdi.

Özkök, "Bırakın tutuklanmayı, evinde meşru müdafaa yaptı diye elini kolunu sallayarak giderdi. O yüzden aynı şeyi söylüyorum. Halil Sezai’nin yaptığının hoş görülecek bir yanı yok. Ama 'Twitter jürisi' kampanya yaptı diye tutuklu yargılama da fazla değil mi." ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın

Not: Halil Sezai'nin komşusunun baltalı görüntülerini Türkiye Medyafaresi.com'dan izledi. Ertuğrul Özkök'ün kalemi sürçmüş ve kardeş sitemiz Medyatava'yı kaynak göstermiş. Kendisinin küçük yanlışını biz düzeltelim.