Abone Ol

Özgür Demirtaş Necmettin Batırel'e Öyle Bir Cevap Verdi ki..

Özgür Demirtaş, şakkadanak ekonomisti yerin dibine soktu. Kavgada bile söylenmeyecek sözler. Yıllar sonra yine karşı karşıya geldiler

Özgür Demirtaş Necmettin Batırel'e Öyle Bir Cevap Verdi ki..

CNN Türk ekranlarında 2017 yılında canlı yayınında söylediği, "Merkez Bankası Başkanı olsam, 10 milyar dolar şakkadanak satarım! Şaşırır millet, dolar düşer" açıklamalarıyla hatırlanan Necmettin Batırel'den çarpıcı açıklamalar geldi.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'I BEN MEŞHUR ETTİM

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile gerçekleştirilen program hakkında konuşan Batırel, "Özgür Bey’i kimse tanımıyordu ama benimle yaptığı tartışma sonunda bayağı ünlü oldu, ama bunu taşıyamadı. Şimdi ekonomiyi bıraktı, sokak hayvanlarına sahip çıkalım diye tweet atıyor" dedi.

Türkiye gazetesinden Fatih Selek'e konuşan Batırel, "şakkadanak" videosuna kızıp kızmadığına ilişkin olarak yöneltilen soruya, "Hayır kızmıyorum. Bazen çok haksız eleştiriler yapılmıyor değil, resmen alay ediyorlar. İsmim 'şakkadanak Necmettin'e çıktı. Sosyal medya benimle eğleniyordu. İnsanlara konu lazım. Hatırlanmak güzel bir şey. Buna fenomen deniyor. Biliyorsunuz sözlükte bir fenomen, 'Değerleri ve düşünceleri akranlarından, çevreden veya toplumdaki insanlardan daha değerli olan bir insandır' diye yazıyor. Bundan tabii ki hem ülkem, hem gazetem adına gurur duyuyorum. Gençler hep mazurdur. Kanları kaynıyor, onlar benim evlatlarım mesabesinde. Onlara hiç darılmıyorum, büyüyünce vay canına biz zamanında ne potlar kırmışız diyecekler" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Demirtaş ise konuya ilişkin hiç bir açıklama yayınlamadı. Sadece olarak bir tweet paylaştı. ''Evet: Sokak hayvanlarına sahip çıkalım'' dedi. İşte Prof. Dr. Demirtaş'ın tweeti:

Özgür Demirtaş Necmettin Batırel'e Öyle Bir Cevap Verdi ki.. - Resim: 1