Abone Ol

Öz kızına ilkokuldan itibaren tecavüz etti!

Eskişehir’de ilkokul 1’inci sınıftan itibaren öz kızına tecavüz ettiği ileri sürülen babanın yargılanmasına başlandı.

Öz kızına ilkokuldan itibaren tecavüz etti!

Eskişehir’de 21 yaşındaki Z.A., babası İ.T.’in kendisine ilkokul 1’inci sınıftan itibaren 13 yaşına kadar tecavüz ettiğini, ardından 18 yaşına girdiğinde yeniden zorla ilişkiye girmeye başladığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayet sonrasında açılan davada babanın yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık İ.T. ile zorla tecavüz ettiği ileri sürülen öz kızı ile avukatları katıldı.

Duruşmada konuşan Z.A., öz babasının ilkokul 1’inci sınıftan itibaren kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek, “13 yaşıma kadar benimle birlikte oldu. Ardından 18 yaşına kadar bir daha yapmadı. 18 yaşıma gelince şikayet edeceğimi söyledim. Bana ‘bir şey ispat edemezsin’ dedi. Tekrardan benimle zorla ilişkiye girmeye başladı. Ben karşı koydukça tehdit etti ve annemi dövdü. Dayanamayarak şikayetçi oldum. Düğünüm olacaktı, engel oldu. Kına gecem oldu, nikahım kıyıldı ancak engelledi. Şu anda kayıt üzerinde evli gözüküyorum, ancak evliliğim gerçekleşmedi” dedi.

Baba İ.T. ise suçlamaları kabul etmedi.

Duruşmada Adli Tıp Kurumundan gelen raporda, Z.A.’nın iç çamaşırında babaya ait spermin bulunduğu belirtildi. Mahkeme heyeti karar vermek için duruşmayı 15 Mart tarihine erteledi.