Abone Ol

Oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan modaya transfer oldu

Doktorlar dizisiyle tanınan ve Yasemin Ergene Özilhan'ın yeni işi...

Oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan modaya transfer oldu

Hürriyet yazarı Gökhan Kimsesizcan, evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan'ın yeni işini bugünkü köşesine taşıdı.

İşte Gökhan Kimsesizcan'ın yazısı:

Ekranlardan modaya transfer oldu

İşadamı İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan, moda tasarımcısı oldu. Özilhan, İpekyol markası için özel bir koleksiyon hazırladı.

“Doktorlar” dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yasemin Ergene Özilhan, İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdikten sonra Anadolu Holding bünyesindeki markalardan Carters’ta çalışmaya başlayan Yasemin Ergene Özilhan, şimdi de tasarımcılığa el attı. Özilhan, İpekyol için özel bir koleksiyon hazırladı. Yasemin Özilhan, adını taşıyan koleksiyonun sonbaharda İpekyol mağazalarında satışa sunulacağını söyledi.

Oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan modaya transfer oldu - Resim: 1

Farklıyız ama eşitiz

İstanbul Gedik Üniversitesi’nin düzenlediği Vala Gedik Ödülleri bu yıl üçüncü kez sahiplerini buldu. Four Seasons Bosphorus İstanbul Otel’de yapılan törende, engelli bireylerin topluma katılımına ve yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik katkıda bulunan kişi ve kurumlar ödüllendirildi. İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik ev sahipliğinde “Farklıyız ama eşitiz, birlikte daha güçlüyüz” mottosu ile yapılan tören iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Törende 6 kategoride 15 ödül sahibini buldu.

Hülya Gedik, Sadettin Saran’a başarılı çalışmaları ile topluma rol model olduğu için “Vala Gedik Özel Ödülü”nü verdi.