Abone Ol

Oyuncu Berker Güven'in mesajı hayranlarını korkuttu

Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven "Ölümü kabul ediyorum" mesajıyla sosyal medyayı karıştırdı.

Oyuncu Berker Güven'in mesajı hayranlarını korkuttu

Zalim İstanbul dizisindeki Nedim karakteri ile çıkış yapan oyuncu Berker Güven 2020 yılına üst üste aksilikler yaşaması üzerine yazdığı “Ölümü kabul ediyorum” mesajı ile hayranlarını korkuttu.

Berker Güven’e ne olduğunu merak eden hayranlarının merağı büyüyünce Güven, yeni bir mesaj paylaşarak duruma açıklık getirdi.

Berker Güven, ikinci mesajında şöyle yazdı: “Yahu herkes meraklanmış. İyiyim, iyiyim. Bugün o kadar aksilik oldu ki herhalde öleceğim dedim içimden bu kadar aksiliğin üstüne çünkü yaşanacak başka aksilik kalmadı. Ama yarın uyanınca yeni bir gün başlıyor. O yüzden sıkıntı yok. Gözlerinizden öperim :)”

Berker Güven kimdir?

Berker Güven, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro'da sahnelenen "Yen" adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Berker Güven, bu rolü ile ödül almıştır.

Berker Güven, 2017 yılında rol aldığı Babam filminde üstün bir oyunculuk performansı göstermiş, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.

Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven Kanal D dizisi olan Vatanım Sensin’de Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile konuşuldu. Şimdi de Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’da Nedim karakterine hayat veriyor.

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü almıştır.

posta