Abone Ol

Oyuncu Alperen Duymaz'dan Kendisini Vatan Haini İlan Eden KişiyeTepki

Oyuncu Alperen Duymaz'ın #helpturkey paylaşımına bir vatandaş "Vatan haini" yorumunda bulundu. Duymaz'ın cevabı ise çok sert oldu.

Alperen Duymaz'dan Kendisini Vatan Haini İlan Eden KişiyeTepki

Alperen Duymaz, iki gün önce yangın söndürme çalışmaları sırasında sosyal medyadan canlı yayın açmıştı. Daha sonra “Help Turkey” paylaşımı da yapan Duymaz’a ‘vatan haini’ diye tepki gösterildi.

Duymaz’ın paylaşımının altına bir kullanıcı, “Seni çok severdim ama beş para etmez bir vatan haini olduğunu görüyorum, yazık devlet bölgede her şeyi yapıyor. Ülkemi aciz duruma düşürme çabalarınız boşa çıkacak” yorumunda bulundu.

DUYMAZ’DAN YORUMA CEVAP GELDİ

Genç oyuncunun bu yoruma tepkisi ise sert oldu. Duymaz, bahsi geçen kullanıcıya şu cevabı verdi:

“Vicdanınızın varlığını hissettiğinizde, insan olduğumuzun bilincine vardığınızda, bölgeye bizzat gidebilmek için can atan 10 yaşında aslan yavrularının bölgeye vardıktan sonra gösterdikleri çabayı, kiloları kadar kaldırdıkları su bidonlarını canları pahasına yetiştirdiklerini gördüğünüzde, doğa sevgisini, birlik beraberliğin ne demek olduğunu gördüğünüz manzarayı zerre anladığınızda, kuşların yuvalarını terk etmedikleri ve etmeyecekleri için bağırarak acı içinde yanarak can verdiğini duyduğunuzda, kabullenebildiğinizde, kibirlenmediğinizde, ‘yanlış’ diyebildiğinizde, oturur bu durumu uzmanlığımız olmamasına rağmen çevrelice değerlendiririz. Çok da isterim birlik içinde toprağı filizlendireceğimiz nice sabahlar, yarınlara, aydınlıklara. Selametle.”

Oyuncu Alperen Duymaz'dan Kendisini Vatan Haini İlan Eden KişiyeTepki - Resim: 1