Abone Ol

Öykü Serter sert çıktı! Derlenin toparlanın...

İşte Benim Stilim All Star'da Öykü Serter bu hafta en şık halinizden bile daha şık olmanız lazım ama siz finalist olacağınızın ve iki kişinin eleneceğinin farkında değilsiniz galiba diyerek yarışmacıları uyardı.

Öykü Serter sert çıktı! Derlenin toparlanın...

Yarışmacılar Ezgi Ünal, Nihal Candan ve Çiğdem Çelik, Gülşah Yılmaz'ın kombinini beğenmediler. Çiğdem sakin olmana rağmen kalabalık görünüyorsun diye eleştiri yaptı.

Gülşah ise değişik şeyler denemek istediğini söyleyince Öykü Serter, Gülşah'ı geçen hafta elemeden döndüğünü ve bu haftanın son olduğunu hatırlattı.

Öykü Serter bu hafta en şık halinizden bile daha şık olmanız lazım ama siz finalist olacağınızın ve iki kişinin eleneceğinin farkında değilsiniz galiba diyerek yarışmacıları uyardı. Ayşenur Balcı ise bu hafta sokak stilinde hata yapmak imkansız diyerek Gülşah'ı eleştirdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova