Abone Ol

Onur Özaydın Naz Faslı ile Yaza Damgasını Vuracak

Sevilen oyuncu Onur Özaydın, ikinci teklisi Naz Faslı ile hem 2021 yazının unutulmazları arasına girmeye hem de sevenlerinin gönlündeki yeri sağlamlaştırmaya geliyor.

Onur Özaydın Naz Faslı ile Yaza Damgasını Vuracak

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adını duyuran sevilen oyuncu Onur Özaydın'ın ikinci teklisi Naz Faslı yayında!

4 Haziran itibariyle tüm dijital platformlarda dinleyicisiyle buluşan Naz Faslı, sıkıntılı günlerin ardından bu yazın sevilen hitlerinden olacak. Sözü ve müziği kendisine ait ilk teklisi Tüm Şehir Emrinde ile müzik dünyasında da rüştünü ispat eden Özaydın, yine söz ve müziği kendisine ait Naz Faslı ile yerini sağlamlaştırıyor.

Sıcak, samimi ve neşeli tarzıyla sevenlerinin kalbini kazanan Onur Özaydın, Naz Faslı'nın enerjik ritmi ve romantik sözleriyle dillere pelesenk olacak. Naz Faslı, 2021 yazının unutulmazları arasına girecek.

Çalışmanın yapımcılığını ilk teklinin de aranjörlüğünü yapan usta müzisyen Serdar Öztop üstleniyor. Naz Faslı, güçlü müzikal altyapısıyla da hafızalara kazınıyor.


Onur Özaydın kimdir?


Onur Özaydın, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Kız Takımı dizisi ile yaşayan Onur Özaydın; Hayat Sevince Güzel, Kalbim Ege’de Kaldı, Racon, Babam Sınıfta Kaldı, Uçurum ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinde rol almıştır.


Serdar Öztop kimdir?

Türkiye'nin en başarılı gitaristleri arasında gösterilen Serdar Öztop, rock gitar tekniklerinin yerel motiflerle harmanlandığı 2 solo albümünün yanısıra Haluk Levent, Teoman, Barış Akarsu, Yavuz Çetin, Rojin, Bulutsuzluk Özlemi, Kesmeşeker, Acil Servis, Kurtalan Ekspres gibi sanatçı ve gruplarla yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır.