Abone Ol

Onur Büyüktopçu, vefat eden meslektaşı Oğuzhan Tükenmez için yazdı…

Kiralık Aşk isimli dizinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Onur Büyüktopçu'nun yürek dağlayan paylaşımı

Şarkıcı Onur Akay, Kiralık Aşk isimli dizinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez'in, trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu.

Akay, “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şişli'de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi'nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor” dedi.

Onur Büyüktopçu, vefat eden meslektaşı Oğuzhan Tükenmez için yazdı… - Resim: 1

ONUR BÜYÜKTOPÇU’DAN PAYLAŞIM

Oğuzhan Tükenmez’in dizide birlikte oynadığı rol arkadaşı Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından ikisine ait bir selfieyi paylaştı ve bu paylaşımın altına da şu satırları yazdı:

“Eh be yavrum daha çok gençtin… Daha 21 yaşındaydın. Her sahne öncesi bana “Abi seninle oynarken çok gülesim geliyor” derdin. Ben de alışırsın gülmezsin derdim. Dizi dışında da güzel bir dostluğumuz vardı. Kiralık Aşk'ın cast direktörlüğünü yaparken diziye almıştık. Efendiliğiyle ve saygısıyla çok şey biriktirdik. Ama nefesi bu kadarmış. Mekanın cennet olsun Ozim. Çok gençtin çok. Bu motor kazasında kaybettiğim kaçıncı yakınımsın sayamıyorum. Allah aşkına , güvenli ve hız yapmadan kullanın şu illeti. Kendinize güvenin ama karşı tarafa asla. Toprağın bol olsun”