Abone Ol

Onur, Barış'ın mezarında gözyaşlarını tutamadı!

Barış Akarsu'ya benzerliği dikkat çeken Onur Uğuş, mezarlıkta duygusal anlar yaşadı.

Onur, Barış'ın mezarında gözyaşlarını tutamadı!

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 6 yıl önce tarafik kazasında 28 yaşında yaşamını yitiren Barış Akarsu'ya benzerliği dikkat çeken 'O Ses Türkiye' yarışması finalistlerinden Onur Uğuş, Bartın'ın Amasra İlçesi'nde duygusal anlar yaşadı. Akarsu'nun mezarını ziyaret ederek, dua eden Onur Uğuş ile Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu mezar başında birbirlerine sarılarak ağladı.

Dün Amasra'ya gelen Onur Uğuş, geceyi Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun evinde geçirdi. Onur Uğuş bugün Hatice Akarsu ile birlikte Amasra Şehir Mezarlığı'na giderek Barış Akarsu'nun mezarını ziyaret etti. Hatice Akarsu oğlunun mezarı başında, "Yavrum biz geldik, bak sana kimi getirdim" dedi. Onur Uğuş, Barış Akarsu'nun mezarına su dökerek, mezar taşında bulunan fotoğrafının üzerini yıkadı. Dua okuyan Onur Uğuş ve Hatice Akarsu, mezar taşının üzerindeki "Kalbinizden sevgiyi hiç eksik etmeyin. Çünkü sevgi herşeyin anahtarıdır. Ve paylaştıkça çoğalır" sözlerini okuyunca gözyaşlarına boğuldu.

Hatice Akarsu, Onur Uğuş'u yarışmada izlediğini belirterek, "Oğlumun hareketlerinin aynısını Onur da gördüm ve çok etkilendim. Yarışmaya giderek, Onur'u orada görmüştüm ve çok mutlu olmuştum. Oğlumla tanıştım, çok sevdim. Onur beni gördüğü anda Barış gibi hemen bana sarıldı. Onur dün Amasra'ya gelince çok şaşırdım. Dün biraz Amasra'da gezdik. Bugün de mezarımıza geldik. Onur benim yüreğimi biraz olsun hafifleterek, Barış'a olan özlemimi giderdim. Onur'la gurur duyuyorum. Onu oğlumun evinde misafir ettim" dedi.

Onur Uğuş'u evinde misafir ettiğinde, oğlunun tekrar eve geldiğini hissettiğini söyleyen Hatice Akarsu, "İnşallah Barış ağabeyi gibi güzel yollarda olur. Yaşı benzemesin, Allah uzun ömür versin. Biz çok erken ayrıldık. Barışım umutlarından hiç şaşmadı ve Allahım onun bu hedeflerine gitmesinde yardımcı oldu" diye konuşurken ağlayarak, Onur Uğuş'a sarıldı.

BENZERLİKTEN RAHATSIZLIK DUYMADIM

Barış Akarsu'ya olan benzerliğinden rahatsızlık duymadığını ifade eden Onur Uğuş, "Benim hiçbir zaman hayal edemeyeceğim şeyleri yaşadım. Bu benzerlikten hiçbir zaman rahatsızlık duymadım. Çünkü gurur duyuyorum. Benim sevdiğim insanlar, kısa sürede güzel şeyleri başaran insanlar. Barış ağabeyim, Cem Karaca ve Barış Manço olsun, ben de onların yolunda gideceğim. Barış ağabeyim 'Cem Karaca ve Barış Manço onlar benim idolümdü' diyordu. Ben de onun yolunda ilerleyeceğim" dedi.

Onur Uğuş, "Dün Hatice annenin yanına geldim. Böyle bir anneyi mutlu ettiğim için ben çok mutluyum. Dün gece eve gittiğim zaman garip bir heyecan vardı. Bu anlatılmaz bir şey, o evde durmak, resimlere bakmak, her yerde Barış ağabeyin anıları, Barış ağabeyin gitarı vardı. Dün gece onun gitarını aldım, 6 yıl sonra gitarı ses verdi" diye konuştu.

DHA

BARIŞ AKARSU'NUN ANNESİNDEN DUYGULANDIRAN KONUŞMA! VİDEO