Abone Ol

Ömür Gedik'in canlı yayındaki içgüdüsel parmak hareketleri

Geçtiğimiz günlerde TV8'de Eser Yenenler'in programına konuk olan Ömür Gedik'in, masadaki bardakl üzerinde yaptığı parmak hareketleri izleyenlerin dikkatini çekti.

Şarkıcı Ferhat Göçer'le ilişkisinei bitiren seksi şarkıcı Ömür Gedik, Eser Yenenler'in sunduğu EYS Gece Modu adlı programa katıldı.

Ömür Gedik'in canlı yayın sırasında çay bardağıyla yaptığı hareketler dikkat çekti. O anlarda dalgın görünen Ömür Gedik, önce parmaklarıyla yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya bardakla oynadı, ardından parmağını da çayın içine soktu.

TV 8'de yayınlanan EYS Gece Modu adlı programın konusu evcil hayvanlardı. Eser Yenenler'in konukları ise bir veteriner hekim, bir Youtuber ve gazete yazarı, hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik'ti.

Youtuber Tuğkan Gönültaş eklem bacaklılar ve evcil hayvanlar hakkında konuşurken, Ömür Gedik, önce parmağını çay bardağının etrafında uzun süre gezdirdi.

Gedik, çayın sıcaklığını anlamaya çalıştı daha sonra da parmağını içi çay dolu bardağa soktu.

İZLEYENLERİ DÜŞÜNDÜRDÜ

Gedik'in bu hareketi izleyenlerin dikkatinden kaçmadı ve bu anı görenler "Ömür Gedik'in şu anda aklından ne geçiyor, mesaj mı veriyor?" diye düşündürdü.