Abone Ol

Haber Bile Yapamadıkları Ekonomik Kriz Yobaz Akit'i de vurdu: 1 TL Zam yaptı

Bir defa dahi "ekonomik kriz" haberi yapamayan Yeni Akit'i kriz vurdu. Akit 1,5 lira olan fiyatını 2,5 liraya yükseltmek zorunda kalırken zammın gerekçesini ise kağıt maliyetindeki artış olarak belirtti.

Yobaz Akit'i de Kriz vurdu: 1TL Zam yaptı

Türkiye’de her geçen gün farklı bir ürüne zam gelirken iktidar medyası yapılan zamları görmezden gelmeyi tercih ediyor. Son aylarda kendini iyiden iyiye hissettiren ekonomik krizin bir defa dahi haberini yapmayan Yeni Akit gazetesi ‘Lezzetli bayat ekmek tarifi’ gibi bir çok haber yayımlayarak tepkilerin hedefi olurken beklemediği yerden darbe yedi.

Türkiye’de yaşanan ekonomik krizi inatla görmeyen Yeni Akit gazetesi bugün bir zam haberini ‘mecburen’ gördü. Akit gazetesi 1,5 lira olan gazete fiyatını 2,5 liraya yükselttiği duyurusunu yayımlamak zorunda kaldı. "Zam" kelimesini kullanmaktan ısrarla kaçınan Akit, fiyat artışını güncelleme olarak duyurdu.

Akit’in açıklamasında, “En son 01.02.2020 tarihinde 1.5 lira olarak güncellediğimiz gazetemizin fiyatı; ithal kağıt ve baskı maliyetlerindeki artıştan dolayı bugünden itibaren 2.5 lira olmuştur. Siz değerli okurlarımızın anlayışına sığınıyor ve desteğinizi sürdüreceğinize inanıyoruz” denildi.