Abone Ol

Oksana Voevodina, Kralın Yasağına Rağmen Fotoğraf Paylaştı

Malezya eski Kralı Sultan 5. Muhammed’den 2019 yılında sansasyonel bir şekilde boşanan Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, kralın ailesinin 18 aylık oğlu İsmail Leon’un fotoğraflarını Instagram’da paylaşmama emrine karşı çıktı.

Oksana Voevodina, Kralın Yasağına Rağmen Fotoğraf Paylaştı

Rusya’da yapılan Moskova Güzellik Yarışması’nda birinci seçilen Oksana Voevodina (Miss Moskova-2015) uğruna tahttan vazgeçen kendisinden 24 yaş büyük Malezya Kralı 5. Muhammed ile boşanması sonrası konuşulmaya devam ediyor.

2018’de evlendikten bir yıl sonra kraldan boşanan Voevodina, Instagram’da oğluyla fotoğrafını paylaştı, yeni yıl mesajı olarak da bu seneye farklı bir şekilde başlamaya ve eylemlerini değiştirmeye karar verdiğini yazdı.

28 yaşındaki Voevodina, 2021’de herkesin dileklerinin gerçekleşmesini dilediğini ve ilk olarak da takipçilerinin dileği olan Leon’un fotoğrafını tekrar paylaşması isteğini yerine getirdiğini belirtti.

Öte yandan, İsmail Leon’un babası olduğunu reddeden eski kral, geçen yıl eşinin müstehcen fotoğraflarının ortaya çıkması ve başka bir erkekle birlikte olduğu iddiasının ardından tahtı bırakmıştı. Malezya’da tahtı bırakan ilk kral olan 5’inci Muhammed ile Voevodina arasında babalık iddiasına ve finansal anlaşmazlığa dayalı bir çatışma bulunuyor.

Oksana Voevodina, Kralın Yasağına Rağmen Fotoğraf Paylaştı - Resim: 1