Abone Ol

Oğuzhan Uğur'dan Gökçek'e: Jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim beyanıma mı inanmıyorsunuz

Babala TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk alacağını açıklayan Oğuzhan Uğur, kendisine inanmayan Melih Gökçek'e: “"Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz” dedi.

Oğuzhan Uğur'dan Gökçek'e: Jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim beyanıma mı inanmıyorsunuz

Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur bu hafta yayınlayacağı Kemal Kılıçdaroğlu programına konuk olarak katılanların listesini açıkladı. Uğur mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Az evvel salon kapasitemizi doldurduk. An itibarıyla salonumuzda 243 AK Partili, 26 Memleket Partili, 81 MHP'li, 41 Küskün CHP'li, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını, hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek. (Artabilir) Bir de torpil yaptığım yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar) son anda iptal eden, ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu göreceğiz. (Ayrıca “nefret ediyorum Kılıçdaroğlu’ndan beni çağırın” diyen ve sosyal medyalarında Sn. Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini tespit ettiğimiz cici kardeşlerimiz vardı ama maalesef onları reddettik.”

“İSİM LİSTESİNİ YAYINLA İNANALIM”

Ancak eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Oğuzhan Uğur'un bu açıklamasına inanmayıp "İsim listesini yayınla inanalım" diye mesaj attı. Oğuzhan Uğur bu paylaşım üzerine şu yanıtı verdi: "Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz? Buyurunuz geliniz, kendiniz görünüz."

İşte o paylaşımlar: