Abone Ol

"Oğluma ihanet etti!!!" Eski kayınpederinden Sibel Can'a şok suçlama!!!

Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural'dan, ünlü sanatçıya yıllar sonra şok suçlamalar geldi. Peki Sibel Can bu iddiaya ne dedi?

"Oğluma ihanet etti!!!" Eski kayınpederinden Sibel Can'a şok suçlama!!!

Kanaltürk'te katıldığı programda ilginç açıklamalar yapan Selçuk Ural, "Oğlum ilk eşi Sibel Can yüzünden ölüyordu" diye konuştu. Ural şunları söyledi: "Oğlum Hakan'ı uçuruma sürükleyen olay, Sibel Can'la evlenmesiyle başladı. Bu nikâha şiddetle karşı çıktım. Evliliklerinin ilk yılında boşanmaları için Hakan'a yalvardım. 'Oğlum, boşan normal bir kadınla yuva kur' dedim. Oğlum beni dinlemedi. Sonra başına gelmedik kalmadı. Yavrum Pasif Depresif

"Oğluma ihanet etti!!!" Eski kayınpederinden Sibel Can'a şok suçlama!!! - Resim: 1

denilen korkunç bir hastalığa yakalandı. Günde bir avuç ilaç içiyor, geceleri uyumuyor, yemek yemiyor, sürekli ağlıyor ve 'Baba beni kurtar' diye yalvarıyordu. Elleri, ayakları ve sırtı yara içindeydi. Yatağa yatamıyordu. Üç gün boyunca bir sandalyenin üzerinde ellerini tutarak 'Oğlum, bu kötü günler geçecek, elimi sıkı tut, hayata tutun' diye yalvardım. Oğlum Hakan, 'Baba sırat köprüsünden geçiyorum, yardım et' diye ağlıyordu. O günleri hiç unutamıyorum. Oğlum bu evlilikte, ihaneti de, sevilmemeyi de, kullanıldığını da gördü. Ölümden döndü ama Allaha şükür ki şimdi çok mutlu. Onu deliler gibi seven iyi aile terbiyesi almış olağanüstü bir eşi var."
Mahkemede hesaplaşırız
Sibel Can, Selçuk Ural'ın söylediklerine şu yanıtı verdi: "Bu konularda konuşması gereken ilk kişi benim ama ben asla konuşmadım konuşmayacağım. Sonuçta o iki çocuğumun dedesi. Buna saygımdan dolayı yine yanıt vermeyeceğim. Ama beni ve ailemi rencide edecek bir cümle ağzından çıktıysa mahkemeye hesaplaşırız."