Abone Ol

Obama'nın gizli aşkı ortaya çıktı

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın, yıllar önce hali hazırda eşi olan Michelle'le görüşürken, başka bir kadına iki defa evlenme teklif ettiği ancak ret cevabı aldığı ortaya çıktı.

Obama'nın gizli aşkı ortaya çıktı

Obama'nın yıllar önce Sheila isimli bir kızı ailesinden istediği, fakat reddedildiği ortaya çıktı. Geçen yılların ardından başkan karısı olma fırsatını kaçıran Sheila'nın, Obama'ya nazaran çöktüğü görüldü.Obama'nın hayatının anlatıldığı Rising Star kitabının yazarı David J. Garrow, Sheila Miyoshi Jager isimli kadının, Obama'nın hayatını şekillendirmesine rağmen Obama'ya ait biyografilerde isminin geçmediğini söyledi.

AİLESİNDEN İSTEDİ, RET CEVABI ALDI

Garrow, Obama'nın 1980 yılında Jager ile bir birlerine aşık olduklarını ve bearber yaşadıklarını, daha sonra Obama'nın Jager'in anne ve babası ile tanıştığını söyledi. Daha sonra ilişkileri ilerleyince 1986 yılında Obama kız arkadaşının ailesine evlilik niyetini açıkladı. Ama Jager'in ailesi o zamanlar 23 yaşında olan kızlarının, 25 yaşında olan Obama'yla ilişkisine onay vermedi.
ÜNİVERSİTEYE GELMESİNİ İSTEMİŞ

Obama, ikinci kez Jager'e evlenme tekkif etti ama yine rededildi. Bunun üzerine Obama ilişkisini bitirdi. Michelle ile tanışıp hukuk fakültesine gitti. Kitabın yazarı Garrow, "Obama, Michelle ile ilişki yaşarken, Jager ile görüşmeye devam etti." dedi.
YILLAR SHEILAN'I ÇÖKERTMİŞ

Şimdilerde öğretim görevliliği yapan ve Obama'dan 2 yaş küçük olan Sheila'nın, yıllar geçtikçe Obama'ya nazaran daha fazla yaşlandığı görüldü.