Abone Ol

O Ses Türkiye'de Ferat Üngür Zülfü Kaküllerin Amber Misali ile jüriyi büyüledi!

'O Ses Türkiye' yarışması dün akşam ekrana geldi. Son bölümde Ferat Üngür deyim yerindeyse yarışmaya damga vurdu. 'Zülfü Kaküllerin Amber Misali'ni seslendiren yarışmacı, 4 jüri üyesini döndürmeyi başarırken Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine "Islak Islak"ı da seslendirdi.

Ferat Üngür Zülfü Kaküllerin Amber Misali ile jüriyi büyüledi!

Acun Ilıcalı'nun sunduğu, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye'nin 13 Ekim Pazar yayınlanan son bölümünde sahneye çıkan Ferat Üngür, sesi ve söylediği türküyle dört jüri üyesini de döndürmeyi başardı.

Ferat Üngür ilk olarak Zülfü Kaküllerin Amber Misali'ni seslendirdi. Jüri üyeleri döndükten sonra ise Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine bir de 'Islak Islak' şarkısıyla sahneyi salladı.

'FERAT ÜNGÜR FİNALE KALIR'

Yarışmaya Diyarbakır'dan katılan Ferat Üngür için Murat Boz, 'Finale kalacak isim. Bugüne kadar sezonun en iyi yarışmacısı yorumunu yaptı.

İşte o video...

MURAT BOZ'UN TAKIMINI SEÇTİ

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Ferat Üngür'ün performansını değerlendiren jüri üyeleri, "Şu ana kadar sezonun en iyisi" yorumunu yaptı. O Ses Türkiye sahnesine çıkıp herkesi etkileyen Ferat Üngür, Murat Boz'un takımına katıldı.

"SIRA SENDE TÜRKİYE"DE DE YARIŞMIŞTI

Diyarbakırlı yarışmacı geçen sene de TRT 1'de yayınlanan "Sıra Sende Türkiye"de de yarışmış ve büyük bir beğeni toplamıştı.

İşte o video...