Abone Ol

O Ses Türkiye Şevval Ekiz Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında yarı final performansı sergileyecek olan Şevval Ekiz'in kim olduğu merak konusu oldu.

O Ses Türkiye Şevval Ekiz Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Beyazıt Öztürk'ün takımında yer alan Şevval Ekiz yarı finale çıkmaya hak kazanmıştı. Bu akşam yine yarışma büyük bir heyecana sahip olurken sıkça "Şevval Ekiz kimdir, kaç yaşında ve nereli?" soruları geliyor.

ŞEVVAL EKİZ KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Şevval Ekiz, 25 yaşında. Yarışmaya Düzce’den katılıyor. Müziğe 13 yaşında keman çalarak başladı. Bolu’da Güzel Sanatlar Lisesi okudu. Üniversite de aynı şekilde müzik eğitimi aldı. Şu sıralar keman ve piyano özel dersi veren 3,5 senedir tiyatro eğitimi de alıyor.

Hayali, müzik anlamında çalışmalarını gösterebilmek, sesini duyurabilmek, duygularını insanlara aktarabilmek olduğunu söyleyen Şevval Ekiz, en büyük hayali olarak da O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturmak olduğunu belirtti.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Şevval Ekiz, O Ses Türkiye kör eleme turunda üç jüriyi döndürmeyi başardı. Unutursun adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı için Ebru Gündeş, Murat Boz ve Oğuzhan Koç döndü. Bu üç jüriden Şevval Ekiz’in tercihi Oğuzhan Koç oldu.